FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - GLORIA BISTRIŢA, SÎMBĂTĂ, 19:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Horoba: "Vreau ca Bistriţa să piardă la Mediaş, dar să se salveze de la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Fostul oficial al Gloriei Bistriţa, Ioan Horoba, în prezent directorul general la lui Gaz Metan Mediaş, a declarat că îşi doreşte ca medieşenii să învingă în partida directă de sâmbătă, dar ca ambele formaţii să rămână în Liga I.

"Este normal să am în continuare sentimente apropiate faţă de Gloria Bistriţa, dar acum îmi câştig pâinea la Gaz Metan şi sigur că vreau să învingem în partida de sâmbătă. Însă, chiar dacă Gloria pierde, are şanse mari de a se salva de la retrogradare, pentru că are un program destul de lejer.

Ideal ar fi să se salveze ambele echipe şi să retrogradeze Poli Iaşi, dar dacă se pune problema de a alege între Gloria şi Gaz Metan, sigur că vreau ca Mediaşul să rămână în Liga I", a declarat Ioan Horoba.

În privinţa arbitrajului de la meciul cu Gloria, conducătorul Gaz-ului spune că nu are emoţii. "Mizăm pe faptul că arbitrii greci vor fi imparţiali. Oricum, nu mă aştept la greşeli mai mari decât cele comise de Alexandru Deaconu la Iaşi, unde nu ne-au fost acordate două lovituri de pedeapsă. Cel puţin suntem siguri că nu vor exista directive date arbitrilor, cum sunt tentat să cred că s-a întâmplat în cazul lui Deaconu", a fost de părere Horoba.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  21 Mai 2009, 10:42

hai gazu, hai ca se poate.,.. jos palaria in fata lui dl pustai ,cu el am vazut fotbal la medias....io unul nu as vrea sa plece, mai ales ca este mediesean deal nostru.. forzza gazu ,fotzza brasov, hai gazu, hai ca se poate!!!

 •  20 Mai 2009, 15:49

Ce-o fi fost in capul lui nea Jean cand a tinut ,atatia ani ,un soarece ca tine langa el?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează