FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hot-dogs

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2007 00:00

Dinamo s-a distrat aseara, 14-0, cu amatorii de la Flachau. Ora vesela, cirnati si bere din belsug. Adversara "ciinilor", formata din amatorii din localitate, jucatori cu virste cuprinse intre 19 si 47 de ani. Unul e bucatar, altul e functionar hotelier, altul e timplar. Pe banca de rezerve, prietenele fotbalistilor de ocazie.

Rednic le cere concentrare baietilor sai. "Puteam sa joc si eu, in cirje!", se amuza pe margine Cristi Borcea. "Decarul" de la Flachau reuseste un dribling si ridica miinile, a victorie, catre sotia sa. Are 46 de ani si e notar. 9-0 pina la pauza, plus doua bare Oprita si una Chiacu. Alte doua bari, dupa pauza, Predescu, cu poarta goala, si Ropotan.

La pauza, jucatorii locali, care lasa locul altora mai tineri, beau bere si se lauda cu pozele facute cu echipa dinamovista. In repriza secunda, care tine doar 35 de minute, ros-albii au jucat, deliberat, cu un om in minus, fiind sacrificat Oprita, Rednic dorind sa vada cum se descurca echipa in inferioritate numerica.


SC Eben-Flachau - Dinamo 0-14 (0-9)

Au marcat: L. Ganea (4, 24, 28, 31, 63), Chiacu (6, 40, 42, 53), Predescu (17, 46, 50), Oprita (35), Musat (69)
Dinamo: Posteuca - Stoican, V. Nastase, Izvoranu, Musat - Ayangma (Margaritescu 46) - Chiacu, C. Munteanu (Ropotan 46), Predescu - Oprita, L. Ganea. Antrenor Mircea Rednic


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează