FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BISTRIŢA - RAPID

Huzu despre penalty-ul acordat Rapidului: "O decizie pripită, nu trebuia acordat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2009 00:00

În minutul 36, Teo Crăciunescu a dictat lovitură de pedeapsă pentru Rapid, la o fază în care Nicolae Grigorie căzut la un contact cu bistriţeanul Dinu Sînmărtean. Aron Huzu, fostul arbitru, crede că "centralul" partidei s-a grăbit atunci cînd a dictat 11 metri.

"În opinia mea, Teo Crăciunescu putea să lase jocul să continue. Cred că a fost o decizie pripită. Nu trebuia acordat penalty pentru Rapid. Cred că mingea l-a atins şi pe mînă pe Grigorie",  a spus Aron Huzu la Fanatik Show, la Digi Sport.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (4)
 •  11 Decembrie 2009, 22:08

VICIERE DE REZULTAT CLAR. Casele de Pariuri cu interlopii lor au fortzat mana arbitrilor corupti din Fotbalul Romanesc. Mie scarba de Fotbalul Romanesc. Nu stiu cum arbitrii din Romania inca mai sunt in viata, in OCCIDENT si mai ales in Sud America, ar fi executati.

 •  11 Decembrie 2009, 21:59

incredibil viciere de rezultat....penalty clar la raduta cand fundasu bistritei face un hent mai mare ca cel a lui henry plus gol anulat perfect a lui grigorie inredibil da-ti titlul cu-i trebuie sa castige campionatul si nu mai va bateti joc de lume

 •  11 Decembrie 2009, 21:57

craciunescu junior un hot ca si ala senior. mai degraba a fost fault in atac sau hent ca a facut preluare cu mana. rromii tot rromi sunt

Vezi toate comentariile (4)
Comentează