FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Huzu: "La «Mondial», Rosetti a fost trimis acasă pe o greşeală a asistentului"

aron huzu
aron huzu

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Fostul arbitru, Aron Huzu, a vorbit despre golul anulat Craiovei din meciul cu Steaua şi a spus că Marius Avram trebuia să treacă peste decizia asistentului dacă avea personalitate.

 

"Onicaş este un arbitru cu o experienţă foarte mare. Cred că a fost vorba de o lipsă de concentrare, dar mai grav este că din această greşeală a lui, s-a marcat şi un gol. Orice arbitru care se apropie de finalul carierei, asupra lui apar suspiciuni. Părerea mea este alta, cred că este vorba doar de lipsă de concentrare. Nu cred că greşeala lui Onicaş are legătura cu faptul că Universitatea Craiova nu a plătit baremurile în sezonul trecut.
Nu există nici un progres în arbitrajul românesc şi faptul că nimeni nu a avut continuitate la conducerea Comisiei de Arbitri, acesta este rezultatul.

Marius Avram a făcut o mare greşeală dacă a spus că asistentul l-a asigurat că a fost ofsaid. Dacă ai personalitate ca şi arbitru, treci peste asistent şi iei decizia corectă. Dacă ţineţi minte, la Campionatul Mondial, Rosetti a fost trimis acasă pe o greşeală a arbitrului asistent.

Marius Avram va fi un arbitru mai bun în momentul în care tatăl lui nu va mai fi preşedinte la Comisie", a spus Huzu la sportro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
alcapone
alcapone  •  02 August 2010, 17:58

cea mai proasta echipa, e unicat in lume, cum o fi cu patron cioban hahalera ,cu antrenor barbugiu tuns zero si bagat la puscarie ,capitan colorat rau de tot ce provine dintr-o satra,cu stadion in cimitir si suporteri aurolaci si spurcati de la periferia capitalei.MAI SPUNETI VOI DACA S-A MAI VAZUT ASA CEVA PE LUME

gyurika
gyurika  •  02 August 2010, 17:36

Nu e cazul cu Marius Avram. Italianul a fost trimis acasa pentru GRESEALA tusierului. Dar Onicas NU A GRESIT!! El a facut-o INTENTIONAT!!!!!

phradamon
phradamon  •  02 August 2010, 17:18

si-a recuperat oieru valiza se vede treaba ...traiasca fotbalul romanesc si cu cine-l conduce !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează