FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - GAZ METAN, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

I-a ars de două ori! » Petrolul se duelează cu singura echipă care a învins-o de două ori în ultimele 50 de meciuri

Grozav (dreapta) a fost pe gazon la penultimul eșec al Petrolului în L1, apoi s-a transferat în Rusia, la Terek Groznîi
Grozav (dreapta) a fost pe gazon la penultimul eșec al Petrolului în L1, apoi s-a transferat în Rusia, la Terek Groznîi

Articol de , - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 23:38

Gazul e singura echipă din România care a învins Petrolul în ultimele 50 de meciuri disputate de "lupi" în Liga 1. Şi nu doar o dată, ci în două situaţii.

Petrolul îl are pe "Mister X", pe Răzvan Lucescu, şi 6 remize la rînd, în toate competiţiile. Ploieştiul are motive de optimism, dar şi de îngrijorare că diseară poate să iasă un alt rezultat decît egalul care produce frustrare pe arena "Ilie Oană".

Plus: prahovenii sînt neînvinşi, acasă, în confruntările cu Mediaşul, două victorii şi un egal. În 7 dueluri directe all time, galben-albaştrii au 4 victorii şi o remiză, două succese avînd ardelenii. Singurul egal s-a înregistrat în ultima etapă a stagiunii trecute, 1-1, la Ploieşti, golul "găzarilor" fiind marcat de către Hamza în ultimul minut al prelungirilor.

Minus: Gaz Metan este singura formaţie ce-a învins Petrolul în ultimele 50 de partide în campionat şi nu doar o dată, ci de două ori. Pe 23 noiembrie 2012, 2-0, şi pe 6 octombrie 2013, 1-0, ambele întîlniri disputate la Mediaş.

Lucescu versus Gaz înseamnă 4 meciuri, două victorii, două remize. Iar Dulca are o singură confruntare contra Petrolului, victoria din tur, cu 1-0.

9 puncte a scos Petrolul în 2014, exact cît au obţinut Chiajna, respectiv Săgeata

6 puncte a obţinut Gaz Metan în acest an calendaristic, victorii cu Viitorul şi cu Corona. Cele 5 înfrîngeri din 2014 au fost la 0

12 meciuri fără gol primit a contabilizat Petrolul în stagiunea curentă, locul 1 la acest capitol, la egalitate cu FC Vaslui şi cu Steaua. Mediaşul a înregistrat 7 jocuri fără gol încasat

8,55 e cota la Publicbet pentru un succes al Gazului diseară. Victoria gazdelor e cotată la 1,40. Remiza are cota 4,30

"Sîntem obligaţi să batem Gazul, însă nu ne va fi deloc uşor. Întîlnim un adversar foarte bine organizat, care vine după un eşec acasă şi va încerca să se revanşeze contra noastră" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

"Nu ascund că există un anumit blocaj psihic pe care jucătorii mei în acuză, dar sperăm ca lucrurile să se schimbe în bine o dată cu prima victorie" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

612656-petrolul-gaz-metan.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
agb87
agb87  •  12 Aprilie 2014, 13:46

dupa atatea egaluri, chiar putem spune ca in seara asta vom arde gazul de pomana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează