FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

I-a cucerit

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Daca nu reuseste inca sa se inteleaga cu fanii, Rednic a reusit sa-i impresioneze mult mai repede pe jucatori. Miercuri a inceput al treilea mandat al lui Mircea Rednic in Giulesti, conducind seara, la Pro Rapid, primul antrenament de la revenirea sa pe banca alb-visiniilor. Relaxat si bine dispus, "Puriul" n-a intimpinat nici un fel de probleme in a si-i apropia pe fotbalisti inca de la prima sedinta de pregatire. "Era foarte entuziasmat, ne-a surprins un pic asta", a fost prima impresie a jucatorilor.

Rednic le-a comunicat si detalii ale pregatirii din urmatoarea perioada: "O sa schimbam sistemul de joc in 4-4-2 si de aceea vom insista mai mult pe aspecte tactice, ca sa va acomodati cit mai repede. Nu trebuie sa va ingrijoreze schimbarea, eu am incredere in voi si stiu ca nu vor fi probleme". Incurajati de deschiderea aratata de antrenor, jucatorii au marsat la glume. Maftei si-a "atentionat" colegii: "Sa vedeti ca nea Mircea o sa ne dea afara p-astia mai batrini, ca el e cu intinerirea echipei". Pentru a testa jucatorii din lot pe care-i stie mai putin, Rednic vrea sa joace un amical saptamina aceasta, inaintea debutului oficial, programat la Iasi, pe 20 octombrie.

"Vreau sa ramineti la fel de uniti ca si pina acum, eu va garantez ca va voi trata pe toti la fel! Capul sus si sa ne punem pe treaba!"

Mircea Rednic catre jucatori

Sustinut de Dragomir

In conflictul dintre Rednic si suporteri, antrenorul e sustinut de presedintele LPF, Dumitru Dragomir. "aia care-l contesta pe Mircea nu sunt suporteri rapidisti, ci dusmanii acestui club! Nici n-a venit bine si deja se iau de el?! Rednic e unul dintre putinii antrenori care au avut rezultate foarte bune in Romania!", a spus Dragomir.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează