FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

I-a iertat de datorii şi a devenit sponsorul lor! Petre Grigoraş şi-a ajutat o fostă echipă

În 2007, ca tehnician al gălățenilor, Grigoraș a cîștigat Cupa Intertoto, după o finală cu Trabzonspor, și a dus Oțelul în Cupa UEFA
În 2007, ca tehnician al gălățenilor, Grigoraș a cîștigat Cupa Intertoto, după o finală cu Trabzonspor, și a dus Oțelul în Cupa UEFA

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 09:48

Grigoraş avea de primit de la clubul din Galaţi mai multe salarii şi prime, însă a renunţat la bani şi, în plus, a decis să doneze şi 1.000 euro pentru a ajuta la salvarea Oţelului de la faliment.

Meciul dintre Oţelul şi Pandurii, 2-3, din Cupă, a fost unul dintre cele mai spectaculoase ale acestei faze, iar la finalul partidei a avut loc şi o împăcare.

Actualul antrenor al gorjenilor, Petre Grigoraş, mai avea de primit din partea clubului de la malul Dunării aproximativ 30.000 de euro, tehnicianul fiind înscris la masa credală în procesul de insolvenţă.

Vizibil atins de problemele pe care cei de la Oţelul le întîmpină, Grigoraş, care a antrenat la Galaţi între 2006 şi 2009, dar şi în primăvara lui 2013, a decis să renunţe la banii pe care îi avea de primit, pentru a ajuta clubul să iasă mai repede din perioada delicată pe care o traversează.

Mai mult, Grig a ţinut să fie alături de Oţelul şi a decis să doneze şi suma de 1.000 de euro într-un cont destinat salvării fostei campioane de la faliment.

145 de meciuri, în toate competiţiile, a stat Grigoraş pe banca Oţelului: 64 de victorii, 26 de remize şi 55 de eşecuri

"Îmi pare rău că echipa a ajuns într-o situaţie foarte delicată. Eu am decis să renunţ la orice litigiu cu Oţelul, renunţ la banii pe care i-aş mai fi avut de primit" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
unfand
unfand  •  01 Noiembrie 2014, 12:51

Nu inteleg de ce nu i se da o sansa lui Grigoras la nationala. Sunt sigur ca ar face o treaba buna. Un antrenor muncitor si modest, care mizeaza pe cartea atacului si nu in ultimul rand un om cu personalitate si caracter. Am avea nevoie de asa ceva pe banca nationalei.

thefisherking
thefisherking  •  01 Noiembrie 2014, 12:27

Domnul Grigoras demonstreaza inca o data ca nu banii il misca din loc, ci pasiunea pt ceea ce face. Ar trebui multiplicat si copiile sale plasate pe la fiecare club din Romania, asa am avea macar cate un om cu bun simt in fiecare organigrama.

faba
faba  •  01 Noiembrie 2014, 10:20

un om cu, caracter.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close