FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - GAZ METAN MEDIAŞ, SÎMBĂTĂ, 14:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

I-a ieşit lui Mititelu! Craiova joacă la Severin

Craiova
Craiova

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Ştiinţa a primit acordul FRF să găzduiască meciul cu Gaz Metan la Severin, aşa cum şi-a dorit Mititelu

Mai bine de 24 de ore craiovenii n-a ştiut dacă vor putea juca sîmbătă cu Gaz Metan. Suspansul s-a evaporat ieri, la prînz. "Gata, am modificat regulamentul, de azi aveţi aprobarea să jucaţi la Severin", a sunat anunţul salvator făcut de Comitetul de Urgenţă al FRF.

În paralel, în şedinţa Consiliului Local al Primăriei Craiova tocmai se aprobase un nou contract de concesionare a arenei "Ion Oblemenco" Universităţii, pe o perioadă de un an şi un euro lunar chirie. Fost căpitan al Ştiinţei, acum şi consilier local, Pavel Badea s-a deplasat personal la club cu hîrtiile la semnat. "Bădiţă" s-a lovit însă de refuzul lui Adrian Mititelu.

Patronul Craiovei a explicat de ce a declinat oferta edililor din Bănie: "Era un act fără nici o valoare, nu era legal, suficient. Oricum, nu mai vrem să depindem de Primăria «Solomonistă», iar eu nu accept să devin păpuşa lor! Nu vom reveni pe «Ion Oblemenco» atît timp cît primarul e butonat de oameni precum Neţoiu şi Doru Măgaru. Plecăm să jucăm în Oltenia pe un stadion unde ne vom simţi ca acasă. N-am ieşit învingător din această situaţie, n-am cîştigat nimic".

"N-am dormit şi n-am mîncat de două zile cînd am auzit că FRF nu lasă echipa la Severin. Acum m-am liniştit, Dragomir şi Sandu au dat dovadă de înţelepciune"
CONSTANTIN GHERGHE, primar Turnu Severin

"Apreciez ambiţia şi demnitatea de care a dat dovadă Mititelu. A rezistat la tot ce înseamnă presiuni. Îl admir şi îl respect!"
CONSTANTIN GHERGHE, primar Turnu Severin

"Acum e clar pentru toată lumea, Mititelu nu a vrut ca echipa să rămînă la Craiova deşi primea stadionul gratis. A luat o decizie aberantă, de-acum sînt duşmanul lui declarat"
SORIN CÎRŢU, fost fotbalist şi antrenor U Craiova

"I-am păstrat un bilet la oficiala arenei din Severin lui Solomon să vină să vadă cum arată un oraş care iubeşte cu adevărat Universitatea. Îl aştept, numai să-l lase Neţoiu"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

TRATAŢI REGEŞTE LA SEVERIN
>> După ce toată săptămîna s-au antrenat în Bănie, alb-albaştrii vor face azi deplasarea la Severin. Costea şi compania vor fi primiţi cu fast de autorităţile locale, la graniţa dintre judeţe autocarul urmînd a fi preluat de o escortă a Poliţiei Rutiere. "E o onoare că la noi în oraş vine Ştiinţa", au explicat edilii din Severin.

>>
Elevii lui Mark Wotte vor sta la cel mai tare hotel din Turnu Severin, Club G, un stabiliment de 4 stele.

>> Vînzarea biletelor pentru meciul cu Gaz Metan a fost reluată ieri, după ce miercuri la prînz fusese sistată din cauza scandalului cu stadionul. S-au pus în vînzare 17.000 de bilete, acestea putînd fi procurate şi din Craiova, şi din Severin. Arena Municipal are 20.100 de locuri pe scaune.

>> Craiovenii intenţionau ca singurul antrenament pe care l-au programat în Severin pînă la ora meciului cu medieşenii să nu se desfăşoare pe arena "Municipal", pentru a proteja gazonul. Primarul urbei din Mehedinţi îi linişteşte: "Avem drenaj impecabil, la noi nu se face noroi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
oltean0
oltean0  •  27 Februarie 2010, 09:57

cartu,camataru astia sunt propri lor dusmani.foarte bine a facut mititelu ca a dus echipa la severin,pai fantanaru clar isi batea joc de el,prima data a zis stadionu pe un an dupa aia pe sase luni nu vi-se pare ca asta e facatura

 •  27 Februarie 2010, 01:52

BRAVO MITITELU,solomon merita o lectie si o merita in adevaratul sens, acum fata de craioveni si acum sa iasa in strada sa ii ceara demisia ca asa ceva e unic in lume si sa ii dea el parintilor lui 1 E pe luna sa aiba de cheltuiala.

davidade
davidade  •  26 Februarie 2010, 22:57
Postat de pe 26 Februarie 2010, 21:37

In OLTENIA, puteti juca si la Rm.Valcea - super teren, si la Tg.Jiu la fel, si la Slatina sau Caracal - nu mai stiu cum sunt terenurile, iar daca jucati oriunde in Romania, veti fi la fel de bine primiti ca si la Severin ... VICTORIA este cea mai importanta ... EU TIN CU UNIVERSITATEA, nu cu cine o conduce, manageriaza, uraste, iubeste ... EU TIN CU STIINTA !!! UNIVERSITATERA ESTE A NOASTRA A SUPORTERILOR, nu a partidelor, patronilor si altor interesati ... magari, catari, solomoni, netoi ...

de acord!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează