FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL MITĂ ÎN ELICOPTER

I-au acceptat cauţiunea lui Ţerbea!

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 23:34

Sponsorul lui FCM Tîrgu Mureş a primit a acceptul Tribunalului Bucureşti de a fi cercetat în libertate şi aşteaptă acum judecarea recursului formulat de procurorii DNA


Fostul şef al CCA, Vasile Avram, ar putea rămîne singur în arest în cîteva zile. Colegul său de celulă, Sorin Ţerbea, a primit ieri o veste bună. Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea sponsorului echipei FCM Tîrgu Mureş pentru o cauţiune de 35.000 de lei. DNA a contestat decizia, astfel că Ţerbea va mai rămîne în detenţie cel mult pînă luni.

Curtea de Apel are termen 48 de ore să judece recursul din momentul formulării acţiunii. Avram şi Ţerbea au fost arestaţi preventiv 29 de zile, pe 25 septembrie, fiind acuzaţi de luare şi, respectiv, dare de mită în formă continuată, de 19.000 de euro. Surse judiciare susţin că Ţerbea le-ar fi spus anchetatorilor tot ce ştie din culisele tenebroase ale fotbalului românesc pentru a fi cercetat în libertate. Pînă ieri, avocaţii lui Avram nu depuseseră o cerere similară.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
riodan
riodan  •  13 Octombrie 2011, 08:03

@craiovean...bai prazar cu mintea de gaina,pai daca are 600 de angajati,cum cu ce bani a platit-o?doar nu a platit-o cu alocatia ta

craiovean
craiovean  •  13 Octombrie 2011, 07:41

Din ce bani a platit-o ?!

gio1
gio1  •  13 Octombrie 2011, 02:33

Ar fi bine ca si avram sa lase omerta si sa-si vada deinteresul lui ! Sa-l dea in fapt pe sandu si dragomir si sa faca un deal cu DNA !!!! Daca e prostovan, o sa plateasca el oalele sparte in locul lor !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează