FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-au încolţit pe şefi » Dinamoviştii trebuiau să-şi primească salariile pînă în decembrie

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 18:48

Jucătorii îi acuză pe conducători că au făcut uitată o hîrtie semnată de şefi şi fotbalişti conform căreia trebuiau să-şi primească salariile pînă în decembrie


Conflictul dintre jucători şi conducere se va aplana, cel mai probabil, luni, cînd roş-albii vor reîncepe antrenamentele în Ştefan cel Mare. Tot atunci, fotbaliştii îl aşteaptă la discuţii şi pe preşedintele Nicolae Badea pentru a clarifica situaţia neplăţii contractelor la timp.

Fotbaliştii au ales să vorbească pentru Gazeta Sporturilor sub protecţia anonimatului despre lucrurile ce au precedat acest scandal în "Groapă". Totul a început înainte ca echipa să plece în cantonamentul din Spania, mai exact la finalul lunii ianuarie. Atunci, Cătălin Munteanu, Ionel Dănciulescu, Dragoş Grigore şi Andrei Cristea au purtat o discuţie cu conducerea referitoare la plata salariilor.

"În prezenţa lui nea Tică Dănilescu am hotărît ca luna octombrie să fie plătită pe perioada turneului de pregătire din Spania, apoi să ne fie achitată luna noiembrie pînă la începerea campionatului şi banii pe decembrie la începutul lunii martie", au explicat fotbaliştii.

Nicolae Badea a infirmat o astfel de discuţie cu jucătorii zilele trecute, cînd aceştia au hotărît să intre în grevă. "Nea Tică se făcuse şi el că a uitat de înţelegere, dar cînd i-am arătat foaia semnată şi condiţiile de plată, a dat-o la întors. Ascunsese foaia completată chiar de el şi spera că poate uităm şi noi de ea!", au explicat jucătorii. Fotbaliştii sînt convinşi să meargă pînă la capăt în cazul în care nu vor fi plătiţi şi au transmis că iau în calcul chiar să nu intre pe teren cu Braşov, în prima etapă.


180.000 de euro este fondul lunar de salarii al jucătorilor din Ştefan cel Mare

Vor să scape de amenzi
Dinamoviştii ştiu că sînt pasibili de amenzi drastice după ce au refuzat să dispute partida de verificare cu Real Balompedica, întrucît, conform Regulamentului de Ordine Interioară, pot fi încadraţi la desconsiderarea adversarului şi la defăimarea clubului. Şefii sînt hotărîţi să le taie 25% din salarii, drept pedeapsă, însă jucătorii doresc ca, luni, la discuţiile cu conducerea să pună o condiţie: "Ne daţi banii pentru care am muncit, nu ne tăiaţi la salarii, iar noi ne antrenăm, dăm totul pe teren şi încercăm să ocupăm locul 3 la final!".

S-au păcălit cu Pulhac
Cristi Pulhac a fost lăsat să plece în această iarnă liber de contract cu două condiţii: să renunţe la cei 56.000 de euro pe care îi mai avea de încasat din salarii, iar Qabala să achite 70.000 de euro către roş-albi după ce fundaşul de 28 de ani trece vizita medicală. Pulhac a semnat un contract pe doi ani, în valoare de 500.000 de dolari, a încasat 60.000 de dolari la semnătură, însă azerii nu au mai virat şi banii conveniţi lui Dinamo!

Vine săptămîna reducerilor!
După ce vor lămuri problema plăţii salariilor, şefii vor reîncepe discuţiile cu anumiţi fotbalişti pentru diminuarea contractelor. Cătălin Munteanu, Andrei Cristea, Alexandru Curtean, Mircea Axente şi Cristi Scutaru sînt pe o listă lărgită a şefilor. Pentru ultimii doi există două variante: să renunţe la cîte 2.000 de euro din salariul lunar de 7.000 de euro sau să fie de acord să nu-şi mai primească banii pe care îi aveau de luat de la semnătură, adică 15.000 de euro. Nici unul dintre fotbalişti nu este însă de acord să renunţe la vreun cent momentan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
neuer1606
neuer1606  •  17 Februarie 2013, 11:51
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hotel Boavista.

neuer1606
neuer1606  •  17 Februarie 2013, 11:49

Asta cu, au ales sa vorbeasca cu GSP sub protectia anonimatului, ma amuza la maxim.:)))))))))))))))))))))))

sabi1
sabi1  •  17 Februarie 2013, 10:56
Postat de the_rite pe 17 Februarie 2013, 09:45

Culmea!! fac greva cei care au dus Dinamo pe locul 7!!? Pai daca astia erau pe 6 se credeau castigatorii Ligii Campionilor!!? Sa bage capul in pamant de rusine si sa treaca la munca!! Au pierdut rusinos atitea meciuri cu echipe mai mici ca Dinamo!! Eu ii obligam, sa vina cu bani de-acasa, pe caraghiosii astia...

Stai mai omule!E dreptul lor.Sunt fotbalisti.Din asta traiesc.Nu sunt platiti.Cum vrei sa joci in asemenea conditii?Atata timp cat au salariile la zi,vin si rezultatele.Eu sunt optimist.Desi,cu ce jucatori avem....nicio sansa

Vezi toate comentariile (17)
Comentează