FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

I se cere demisia! » Bonetti pierde sprijinul fanilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 12:28

Spectatorii de la tribuna a II-a şi diverşi fani pe forumuri nu-l mai suportă pe Bonetti. Asta din cauza rezultatelor slabe şi a faptului că Dinamo nu mai contează în lupta pentru titlu


Dario Bonetti nu mai are susţinerea totală a suporterilor dinamovişti! O schimbare mare în percepţia ultraşilor, care erau entuziasmaţi de italian chiar şi cînd jocul echipei nu mergea. Ca acum. Antrenorul de 51 de ani şi-a pierdut o bună parte din capitalul de simpatie, mai ales că Dinamo nu e implicată în lupta pentru titlu. La meciul de vineri seara, cu Bistriţa (1-2), spre final, mai mulţi spectatori de la tribuna a II-a i-au cerut demisia lui Bonetti. "I-am auzit şi noi, a fost o chestie care a durat cîteva secunde. Dacă luni batem Rapidul, atunci nu va mai scanda nimeni nimic rău", au spus jucătorii dinamovişti.

N-are frică
Dario a fost bruscat şi online, mulţi dintre microbiştii roş-albilor care au comentat pe forumurile site-urilor de specilitate criticîndu-i deciziile tactice, dar şi criza de rezultate. Cel mai mult i-a enervat pe fani declaraţia lui Bonetti, la conferinţa de după eşec: "Cu excepţia rezultatului, meciul mi-a plăcut, sincer să fiu". Peninsularul nu e precipitat de actuala situaţie. "A venit la antrenament, ne-a spus să fim concentraţi la pregătiri, apoi la meci, că sigur vom reuşi să învingem Rapidul dacă nu mai repetăm greşelile cu Bistriţa", au mărturisit aseară fotbaliştii din Ştefan cel Mare.

Şedinţă după Rapid
Nici şefii nu sînt impresionaţi de parcursul lui Dinamo, chiar dacă obiectivele clubului sînt în acest sezon promovarea tinerilor şi obţinerea unui loc de Europa League. Nicolae Badea trebuie să revină din străinătate, iar o şedinţă alături de ceilalţi acţionari şi de antrenor va fi după derby-ul de luni.

"Bonetti e menţinut şi fiindcă nu există o alternativă clară, dar şi alţi bani de investit în acest capitol. Singura variantă e Ţălnar, de la Dinamo II. «Ţînţarul» e mantaua de vreme rea, dar acţionarii nu vor, momentan, să apeleze la el", au precizat surse apropiate grupării.


"Suporterii rămîn suporteri, un rezultat nu poate schimba ataşamentul pentru echipă. Avem noroc de mulţi tifossi înfocaţi. Fanii nu dorm! Ştiu foarte bine obiectivele principale ale acestei grupări"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

"Sînt norocos că sînt în România"
Bonetti a revenit la conferinţele de presă după 6 săptămîni de pauză: "Am fost atacat, insultat, am luat decizia de a evita polemicile. Am renunţat chiar şi la dreptul la replică. Eu sînt norocos că sînt în România şi n-am vrut să nu arăt respect. Iubesc munca mea şi acest sport. Antrenorii sînt mai puţin importanţi decît jurnaliştii, pentru că ziariştii ajută la promovarea acestui sport şi a săracilor tehnicieni ca mine".

Duel Dinamo - Rapid la Recurs
În această seară, de la ora 23:15, în studioul Recursului etapei, acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă şi preşedintele giuleştean Constantin Zotta vor dezvălui ultimele detalii ale crizelor din Ştefan cel Mare şi, respectiv, Grant, dar vor şi prefaţa derby-ul direct de luni seara. În studio se vor mai afla antrenorul Astrei, Gigi Mulţescu, şi cel al Severinului, Nicolo Napoli. Pune-le invitaţilor întrebări pe recursul.ro şi poţi cîştiga tricouri cu Dinamo, Rapid, Astra sau Severin!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (123)
xzx
xzx  •  23 Octombrie 2012, 18:34

Bonetti ARE SUSTINERE 100& din partea ADEVARATILOR DINAMOVISTI.Sunt impotriva lui doar ZIARISTII si suporterii logati pe ultima suta de metri(cei care au doar cateva comm)Suporterii dinamovisti stiu ca fara INVESTITII in fotbal nu se poate face performanta.Bonetti este un antrenor bun daca cu asemenea lot reuseste sa se mentina in fata altor echipe care au investit in transferuri.PSfratii becali sa se reorienteze spre alt club pentru ca la DINAMO ,Bonetti va ramane cel putin un an.

redbuldog
redbuldog  •  22 Octombrie 2012, 14:38

Ehi ass,nu e nici o surpriza,e o chestie de normalitate si bun simt..!Danciu a ratat 10 penaltyuri si 15 ocazii de gol sigure in ultimii 2-3 ani,si a privat Dinamo de niste rezultate si puncte in clasament.Eu unul daca-l mai vad titular nu mai vin de meciuri,de ce sa-i tii pe Tucu,Cristea,Axente..pe bara,cand oricare din astia alearga si intr-un picior mai mult ca el..Iar petardele Kolibaly,Alvarez sa trebuie sa dispara caci ne fac de ras..

redbuldog
redbuldog  •  22 Octombrie 2012, 14:33

Bonetta asta are o mare hiba..!Nu face schimbarile la timp si cu jucatori care ar putea aduce un plus fata de titulari..El se incapataneaza sa tina pe tusa jucatori ca Cristea sau Axente,care oricum sunt mai utili decat Danciu sau chiar Alexe cel fitzos..Degeaba bagi un jucator din min 75-80 ,care nici nu apuca sa intre in meci si tii un expirat 90 de min pe teren..

Vezi toate comentariile (123)
Comentează