FOTBAL  »  Superliga  »  DORINȚĂ

I se îndeplinește dorința Simonei Halep? Ce echipă și-ar dori să câștige titlul în România: nu e FCSB ;)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 16:16

Recunoscută drept o mare stelistă, Simona Halep și-a schimbat preferințele în ceea ce privește echipa favorită, cel puțin pentru sezonul în desfășurare.

"Mi-aș dori ca Viitorul să ia titlul, din tot sufletul", a spus astăzi Simona Halep, conform Radio Sport Total FM.

Simona Halep și Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, sunt legați de o prietenie de mai mulți ani, "Regele" declarând în repetate rânduri că urmărește cu mare interes meciurile româncei, el fiind prezent și la  câteva partide disputate de Simona în țară.

Sportiva a declarat în trecut că e o înfocată susținătoare a echipei roș-albastre, drept pentru care oficialii FCSB-ului s-au gândit să o recompenseze.

Pe 1 martie 2014, cea mai iubită tenismenă din România a dat lovitura de începere a derby-ului dintre FCSB și Dinamo, încheiat 1-1.

Acel meci a reprezentat ultimul derby dintre cele două rivale disputat pe stadionul Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
danut1971
danut1971  •  08 Aprilie 2017, 19:53

va castiga viitorul daca nu va mai face blat ca cel cu craiova si va bate fcsb-ul daca nu fcsb-ul va fi iarasi campioana unei mari rusini blatiste

catalynn
catalynn  •  08 Aprilie 2017, 18:51
Postat de olaru_andrei pe 08 Aprilie 2017, 17:55

Bine moshule , ce sa zic, mersi de remarca....oricum,pt cultura ta generala, a fost doar o eroare. In fine, cred ca ai fost olimpic la limba romana, felicitari. Cred ca ideea in sine s-a inteles.

Bai oaiefcsbistă, articolul e despre Simona Halep, dar probabil esti ca si stăpânul tau, adica doar scriitor, nu si cititor :-)))) doar el si verii sai au reusit sa scrie mai multe carti decat au citit! :-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

olaru_andrei
olaru_andrei  •  08 Aprilie 2017, 17:55
Postat de moshu_shukaru pe 08 Aprilie 2017, 17:30

Bre, Nea Cutare, în limba română nu există "intrii"! Dacă nu ești sigur cum se conjugă verbul a intra la persoana a 2-a singular, apelează la "Goagăl" și dă copy/paste la forma corectă! Sigur o găsești.

Bine moshule , ce sa zic, mersi de remarca....oricum,pt cultura ta generala, a fost doar o eroare. In fine, cred ca ai fost olimpic la limba romana, felicitari. Cred ca ideea in sine s-a inteles.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează