FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu a trecut la ameninţări: "Becali să nu mai vorbească de Poli, pot şi eu să spun ce ştiu de dosarul «Valiza»"

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 22:38

Marian Iancu a reacţionat nervos după ce Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat că nu are de ce să-i pară rău dacă Timişoara e retrogradată.

Finanţatorul bănăţenilor i-a transmis omologului său din Ghencea să nu mai vorbească în presă despre echipa as, altfel va începe să divulge lucruri neştiute de public din dosarul "Valiza". Şeful grupării de pe Bega susţine că este la curent cu toate detaliile cazului care a făcut vâlvă în fotbalul nostru în anul 2008 şi îl avertizează pe Becali.

"Aş putea să-i fac răul ăsta, să spun în fiecare zi că la Cluj a fost mită şi că trebuie să plătească. Să-şi vadă de treburile lui, să termine cu răutăcismele, eu ştiu să mă apar. Cunosc foarte bine dosarul "Valiza" şi, dacă încep să scot şi să vorbesc ce ştiu... lucrurile nu sunt chiar atât de simple, cum zice el, că premierea nu e mită.

El nu şi-a plătit angajaţii de nu ştiu câte luni şi a desfiinţat pe la Steaua II şi vine să vorbească jucătorii Politehnicii. Să nu vorbească de Timişoara!", a spus Marian Iancu la televiziunea sportro.

Reacţia şefului de pe Bega vine după ce Gigi Becali a spus în mai multe rînduri că Timişoara nu avea cum să-şi ia licenţa şi că se bucură într-o oarecare măsură pentru situaţia bănăţenilor. Mai mult, şeful din Ghencea a decalrat că speră să pună mîna pe cîţiva jucători ai Timişoara cu această ocazie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
lp64
lp64  •  06 Iunie 2011, 21:27

Si de ce n-o faci, stimabile?

virgyl
virgyl  •  04 Iunie 2011, 21:08

elefantul isi merita soarta!

many69
many69  •  03 Iunie 2011, 16:35

"Finanţatorul bănăţenilor i-a transmis omologului său din Ghencea să nu mai vorbească în presă despre echipa as," Sa nu as

Vezi toate comentariile (8)
Comentează