FOTBAL  »  LIGA 1  »  IANCU AMENINŢĂ DIN SILENZIO STAMPA

Iancu: "Ajunge!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Deşi în silenzio stampa, Marian Iancu, patronul bănăţenilor, şi-a ieşit din fire din cauza "rebelilor" Gueye Mansour şi Cristian Daminuţă, ameninţînd cu represalii. După ce Gueye Mansour a declarat că nu îşi mai doreşte o întoarcere sub comanda lui Dusan Uhrin jr, iar Cristian Daminuţă a refuzat prelungirea contractului, bossul lui Poli şi-a ieşit din pepeni ieri. "În ultimul timp, clubul a fost agresat de unii jucători. Şi numai eu sînt vinovat pentru asta, fiind prea blînd şi înţelegător. Dar, începînd din aceste moment,e le vom arăta cît de dur vom răspunde la aceste atacuri, din punct de vedere juridic. O să vedeţi cît de drastice vor fi consecinţele, pentru ca nimeni să nu-şi mai permită ce au făcut ei, să înţeleagă că trebuie să respecte locul unde muncesc, de unde îşi iau pîinea. Chiar dacă voi pierde bani, nu contează, voi acţiona fără nici un fel de înţelegere. Trebuie să înveţe că atunci cînd primesc respect, trebuie să dea respect", a şarjat Iancu, furios.

Sub tirul acuzaţiilor patronului bănăţenilor s-a aflat în special atacantul senegalez. "Mansour nu va mai reveni la echipa mare. Nu a respectat culorile, nu m-a respectat pe mine, jignindu-mă mult. O să îi arăt ce înseamnă legea, o semnătură, un contract. Cînd tu tratezi aşa cum face el locul în care te-ai născut, practic, ca fotbalist, ai cîştigat bani, ai ajuns unde ai ajuns, nu mai avem înţelegere", a mai spus Iancu.


Vinovaţi, Opria şi Iacob
Marian Iancu îi acuză pe impresarii celor doi jucători, Cristea Opria şi Florin Iacob, ca fiind principalii vinovaţi pentru comportamentul fotbaliştilor. "Ziceam de Mansour că e străin, dar avem şi de-ai noştri, timişoreni, care la fel procedează, avînd aceeaşi oameni în spate. Dar la fel îi vom răspunde şi lui Daminuţă. Nici el nu mai este în lot începînd de acum. A jucat cu Reşiţa? A fost ultima oară. De acum va juca pe la comisii şi la Lausanne. Vom vedea cine are dreptate, el sau noi", a mai spus patronul bănăţenilor.

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (19)
 •  05 Martie 2008, 22:29

auzi mai maimutoiule au contracte si atunci cand ele expira au voie sa plece unde vor ei .. cazul daminuta stiu ca nu iti convine ca il vei pierde gratis dar asta e viata ... faptul ca-l trimiti la juniori si incerci sa il intimidezi nu inseamna ca va semna o prelungire de contract ....stim si nui iancule ce jegos devi atunci cand nu opti lucrurile cu ti le doresti tu....fai oferta de 100000 ca ai de unde..fai sa isi doreasca sa ramana ......

 •  14 Februarie 2008, 19:05

asa iancule,ori respecta timisoara ori zboara-i,nu-i mai cresteti pentru caini.Hai poli!

 •  14 Februarie 2008, 13:36

asa domnu Iancu...arde-i...cine nu respecta culorile alb-violete sa zboare nu conteaza cine`i ce sau cum ! poate sa fie din America sau Sacalaz sau Timisoara

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close