FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - TIMIŞOARA, DUMINICĂ GSP TV, ORA 19:00

Iancu: "Alexa nu pleacă la Steaua aşteptăm un fax de la Chelsea" :D

Articol de - Publicat marti, 18 noiembrie 2008 00:00

Conducerea clubului Dinamo vrea să-l aducă înapoi în Ştefan cel Mare pe jucătorul celor de la Timişoara, Dan Alexa, acesta fiind dorit şi de către Steaua.


Alexa nu vrea la Steaua Căpitanul timişorenilor a rămas apreciat de către oficialii clubului Dinamo, aceştia solicitînd celor de pe Bega un preţ pentru mijlocaşul defensiv de 29 ani.

Finanţatorul Politehnicii Timişoara a comentat amuzat posibilitatea ca Alexa să ajungă la Dinamo sau chiar la Steaua. "Alexa nu pleacă la Dinamo pentru că am primit o ofertă de la Manchester pentru el :).

Nu se pune problema să plece nici la Steaua pentru că aşteptăm cu nerăbadare un fax de la Chelsea. Sînt intersaţi de seviciile lui şi cu siguranţă o să plece în Anglia şi nu în România!", a precizat Iancu pentru gsp.ro

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
 •  18 Noiembrie 2008, 23:29

Trimiteti-l inapoi in China la cosit chinezi! Sau trimiteti-l in Anglia sa vada Tamisa; la intoarcere o sa va spuna c-a vazut Sena. Fireste ca n-are ce cauta la Steaua, nu fiindca a fost dinamovist ci pentru ca avem si noi destui cotonogari :))

 •  18 Noiembrie 2008, 18:31

ITI FAC SI TIE O OFERTA: ITI DAU 2 (DOUA) BUCATI IN GURA SA TE TRANSFERI IN CONGO. CE ZICI? O OFERTA ATRAGATOARE...

 •  18 Noiembrie 2008, 18:29

IANCULE TU ASTEAPTA FAXUL DE LA CHELSEA, SA NU PLECI DE LANGA FAX CA VINE, E PE FIR, DAR CRED CA STA CINEVA PE FIR SI INTRERUPE LEGATURA.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează