FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FARUL 3-2

Iancu: "Am jucat de desene animate" :X / Pantilimon: "Dacă jucăm tot aşa, nu poate să ne bată cineva" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2009 00:00

Portarul echipei Poli Timişoara, Costel Pantilimon, îl contrazice pe patronul său Marian Iancu, care declarase ieri că echipa sa a jucat ca în desene animate, spunînd că nu mai pot pierde dacă vor juca în acest fel în continuare.

IERI » Marian Iancu: "Voi lua măsuri, pentru că astăzi am jucat de desene animate. Eu trebuie să fiu cu picioarele pe pămînt şi să îi aduc şi pe ei, pentru că vreau să uit repede ce s-a întîmplat astăzi"

AZI » Costel Pantilimon: "A fost un meci greu dar sîntem bucuroşi pînă la urmă că am cîştigat. Sînt meciuri grele, orice echipă care vine la Timişoara vrea să dea tot ce are mai bun, e bine că am cîştigat cele trei puncte. Nu ştiu dacă au fost stimulaţi constănţenii şi chiar nu mă interesează, noi dacă dăm totul pe teren şi jucăm tot aşa, nu cred că poate să ne bată cineva"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
 •  03 Mai 2009, 19:18

De cand "Alkatrazul" i-a mai inchis gura lui Becali-oierul,cel mai mult vorbeste elefantul asta fara trompa(rezolvam noi).Ar sta si pe banca de rezerve,Dar unde?Nu incape.Ar insemna sa trimita Balint la incalzire din primul minut toata gloata.Hai POLI!Vorbe putine...fapte multe...........

senateo
senateo  •  03 Mai 2009, 18:05

cred ca Iancu nu stie ce vrea. nici la victorii nu e multumit, Pantilimon a prins o zi foarte slaba dar a fost salvat de Gigel Bucur.

 •  03 Mai 2009, 17:28

vorbeste pentelimon,care ar trebui sa taca....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează