FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ-STEAUA 1-1

Iancu: "Ce titlu? Noi nici nu am intrat încă în competiţie!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a declarat la Fanatik Show că este "mult prea devreme" pentru a comenta şansele la titlu ale echipei sale.

"Nici un rezultat la CFR - Steaua nu schimba cu ceva soarta clasamentului. Este mult prea devreme să comentăm despre şansele la titlu, noi nici nu am intrat încă în competiţie", a spus Iancu la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  01 Martie 2010, 01:04

totul se va vedea cand o sa batem vasluiul urziceniul cfr gaz metan brasovul pt. ca steaua dinamo la cum joaca sant echipe mediocre nu mai este o fala ca leai batut pt. ca sant echipe de batut si incet incet nu vor mai fii derbyurii

 •  01 Martie 2010, 00:30
Postat de pe 28 Februarie 2010, 23:28

Corect! Nici nu ati intrat si nici nu veti intra!Pai, n-aveti cum... Bravo inca odata! Corect spus! N-aveti voi fata de locul 1!

bine ca voi aveti! ce cretin esti !

 •  01 Martie 2010, 00:17

daca-l lasi pe Contra antrenor chiar vom avea sanse mari la titlu! Meciul cu Iasiul el la castigat, nu Sabau! Sabau a ajuns cel mai mare nesimtit!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează