FOTBAL  »  Superliga  »  CS OTOPENI - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 15:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Iancu: "În condiţiile unei Federaţii ostile, avem şanse mici să ne recuperăm punctele"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, crede că are şanse mici să îşi recupereze palmaresul şi punctele dacă Federaţia îi va fi ostilă.

"Voiau să îl pună pe Dumitru Dragomir să ne reprezintă la TAS, dar şi-au dat seamă că el ar merge pînă la capăt, aşa că au făcut ce ştiau ei mai bine: au respins. Vom vedea dacă FRF va rămîne neutră sau, la fel, vor rămîne duplicitari şi vor cere TAS-ului să ne respingă definitiv apelul. Am transmis o adresă oficială către Mircea Sandu prin care cerem o poziţie oficială.

Poziţia lui Dumitru Dragomir a fost un corectă mereu. Mircea Sandu nu şi-a dat seama de pricolul delegării lui Dragomir în cazul nostru în primă fază. E clar că ostilitatea faţă de Timişoara continuă. Dragomir e un justiţiar. Aştept poziţia FRF. Să vedem dacă îl vor susţine pe Adalbert Kassai cu acea trimitere către TAS prin care cere să ne respingă apelul. În condiţiile unei Federaţii ostile, avem şanse mici să ne recuperăm punctele", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  17 Martie 2009, 09:16

nu e bine ce se intampla,acolo la FRF ceva pute,nu stiu ce sa zic da va fi nasol acum avem cele mai mici sanse sa se faca dreptate.E clar ca FRF-ul a facut o marsavie.sigur lumea va iesi in strada.Mircea Sandu abia acum isi da seama in ce kkat sa bagat si face ce se mai poate sa ascunda lucrul asta.surprinzator e ca au fost 8 abtinerii,asta e cam periculos,denota faptul ca KKAT-ul e imens.

flavia
flavia  •  17 Martie 2009, 03:41

NU SE MAI POATE ASA O NEDREPTATE SANDU ASTA ORI II AMBITIOS ORI II PROST EL NU SE GANDESTE CA NOI ASTEPTAM PANA PE DATA DE DOI SA VEDEM DACA NI SE FACE DRAPTATE DACA NU VOM IESI IN STRADA SI VOM VEDEA DACA MAI PRINDE VARA LA FRF HAI POLIIIIIIIIII PANA LA MOARTE

 •  16 Martie 2009, 23:26

O sa iasa cu sange, nu cred ca timisorenii vor digera o nedreptate de acest gen. Cunosc spiritul timisorean sunt unul din ei traiesc in afara tari dar eu cred ca FRF-ul face un mare abuz si demonstratie de forta. Dupa ce au zis ca nu au incotro si trebuie sa depuncteze Tinisoara la cerinta FIFA acum vin cu presiuni ca Poii sa nu cumva sa primeasaca punctele inapoi. Ce deduceti din asta? Ca FRF-ul este principalul jucator si nu FIFA in aceasta mascarada. Timisoreni nu va lasati. Libra e c..va.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează