FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "La Galaţi, Ganea a fost ameninţat că primeşte roşu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Marian Iancu, patronul clubului Poli Timişoara, a făcut cîteva declaraţii şoc prin telefon la Fanatik Show, la televiziunea Telesport:

"Nu aveam cum să cîştigăm la Galaţi din toate motivele din lume. Am avut mulţi indisponibili şi nu am putut folosi mulţi jucători de frică, fiindcă au avut trei cartonaşe galbene şi riscau să fie suspendaţi etapa viitoare cu Dinamo. Ganea a venit la margine şi a cerut schimbarea fiindcă a fost ameninţat de mai multe ori că primeşte roşu şi nu joacă cu Dinamo. Şi vă mai spun eu ceva, în premieră, meciul următor ne va arbitra Ivan, care a arbitrat-o pe Dinamo de 12-13 ori pînă acum"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
 •  10 Aprilie 2008, 08:03

Iancule iti creste nasu ca la Pinochio daca mai minti asa. Cum adica sa ia rosu daca nu face nimic? Sau de aia n-a jucat vrei sa zici? CIne crezi ca e fraier si musca asa ceva? De ce nu l-ati inlocuit? aaaa.. Mansour nu mai este si pe altu' nu aveti... dar Axente ce face? Freaca banca de rezerva? Bai mincinosilor, cu managementu' lui Chivorchian ajungem de rasu tarii.

 •  10 Aprilie 2008, 03:17

Ba afonilor care scrieti de iancu noi poli timisoara cfr cluj nu putem castiga campionatul pentru ca mafia este in bucuresti daca nar exista Steaua dinamo ar fi un campionat frumos dar pina nu vor disparea astea doua echipe blaturile ramin in fata faptul ca steau e favorita la castigarea campionatului eu zic ca numa cu ajutorul federatie adica mafia sa dea Domnul Dumnezeu sa batem pe steaua acasa sa o putem ajuta pe cfr cluj

 •  10 Aprilie 2008, 02:20

un butoi plin cu k.k.t....asta esti parazitule!!!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează