FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "McKain nu există, doar soţia lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Patronul celor de la Poli Timişoara a dezvăluit amănunte picante din istoria colaborării cu fundaşul australian Jonathan McKain:

"McKain a spus ce a spus din cauza soţiei lui. Am negociat de trei ori contractul cu soţia lui, cu el de faţă. Pe cuvîntul meu de onoare, cred că soţia l-a pus să dea declaraţiile alea. El nu există, doar soţia lui", a declarat Iancu la Fanatik Show, la televiziunea Telesport.

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (9)
 •  16 Aprilie 2008, 01:01

Nu-l suport pe iancu, dar cred ca are dreptate la faza asta. cum altfel ar fi preferat un fotblist sa se transfere Noua Zeelanda al Wellington Phoenix !?!?!? Mai bine se lasa de fotbal. Cred ca ii placea lu nevasta-sa tara si l-a transferat acolo.

 •  16 Aprilie 2008, 00:39

coi sub toc:))

 •  16 Aprilie 2008, 00:05

are si copil ba idiotilor, terminati sa va luati de el. e cel mai elevat ca limbaj din tot cacatu asta de fotbal romanesc, uitati-va ce declaratii de cristal da. nu ca absurzii ceilalti. futuva-n gura de idioti, uitati-va la voi ba nemernicilor, si apoi luati-va de altii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează