FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA, LIVE VIDEO PE GSP.RO SI KANAL D, ORA 20:30

Iancu: "Meciul e greu pentru Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Finanţatorul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a intervenit telefonic la Telesport şi a comentat meciul pe care formaţia sa îl va disputa în Ghencea împotriva Stelei:

Finanţatorul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a intervenit telefonic la Telesport şi a comentat meciul pe care formaţia sa îl va disputa în Ghencea împotriva Stelei:

"Meciul e greu pentru Steaua, nu pentru noi. Avem o echipă care este cel puţin la fel de bună ca Steaua, dacă nu chiar mai bună, avînd în vedere că în tur i-am bătut cu 2-0. În ultimele două meciuri i-am bătut, i-am scos din Cupă şi acum în tur. Veţi vedea că vor fi surprize în lot. Oricum, cînd văd că sînt arbitrat de Colţescu în meciurile cu Steaua din 2005 încoace, de la începutul investiţiilor mele în fotbal, normal ar fi să fiu sceptic. Dar astăzi vreau să fiu optimist"

Întrebat de eventuale "cîrtiţe" în lotul alb-violeţilor, Iancu a precizat: "Se poate întîmpla orice, există multe mijloace de telecomunicaţie în zilele noastre. Însă, eu am încredere în jucătorii mei şi mi-e imposibil să cred că cineva de la Timişoara poate fi influenţat. În timp, de cei care nu au avut conduită am avut eu grijă şi m-am debarasat"

Marian Iancu a adăugat: "Nu vin la meci. Sînt bucureştean, dar nu am învăţat niciodată drumul spre Ghencea. Şi nici nu-mi doresc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
 •  22 Aprilie 2008, 18:38

daca n-ai invatat drumul spre Ghencea ,poate il inveti pe cel spre Bellu sau Sf.Vineri!

 •  22 Aprilie 2008, 18:34

bai, obez morbid,pentru tine va fi usor meciul?Ti s-a depus multa grasime pe creier si retina de afirmi ca puteti lua locul 2!

 •  22 Aprilie 2008, 18:31

Lasa ba bine ca sunteti voi faini cu stelutza voastra d 2 lei care nu jucati nimik si cat despre finatzatori.... shefu stelei se crede reincarnarea lui Stefan Cel Mare si e definitzia ciobanului mioritic(probabil ca deaia il si apreciati ata va regasiti in el) asa ca gura mica pana nu faceti ceva pe teren nu aveti cuvant pt ca la ora actuala la fotbal sunteti zero barat in schimb la manarii iati intrecut pana si pe dinamo

Vezi toate comentariile (21)
Comentează