FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Ne interesează foarte mult Vali Badea şi Ionuţ Rada"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Marian Iancu a vorbit la televiziunea Telesport, la emisiunea Fanatik Show, de strategia de transferuri a clubului de pe Bega:

"Mă interesează Rada de la Steaua. Lansăm o ofertă în vară. Ne interesează şi Goga de la Cluj. Îl analizăm pe Bălţoi, dar a cam dezamăgit. Ne interesează foarte mult Vali Badea, dar e greu să îi dea drumul Steaua. Szekely e un jucător pe care îl vrem, la fel ca şi pe Mureşan. Monitorizăm un sîrb de creaţie şi un fundaş central din spaţiul ex-sovietic"

Întrebat de Torje, Iancu a declarat: "Oricînd vrea Borcea, îl iau înapoi pe Torje pe aceiaşi bani. O spun public.Torje e foarte bun pentru vîrsta lui, dar a făcut un salt prea mare."

 

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (8)
 •  16 Aprilie 2008, 00:27

e simplu... dati 3 puncte, si ii aveti pe cei 2 la pachet ;)

 •  15 Aprilie 2008, 23:58

Ce ratat Iancu asta, numai rebuturi aduce la echipa! Dar pe tine nu te intereseaza Stiinta Timisoara porc constipat, te intereseaza afacerile din Timisoara oparitule! Nu vrei tu si terenuri gratis de la Primarie, sa construiesti blocuri? Guitz guitz?

 •  15 Aprilie 2008, 23:42

1)intrati http://bux.to/?r=basarabeasca 2. Urmatorul pas e sa te inscri, 3. Apesi pe S.u.r.f. A.d.s. si dai click pe link-urile care iti apar acolo si banii incep sa vina In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti

Vezi toate comentariile (8)
Comentează