FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 19:30, DIGI SPORT

Iancu: "Nessun dorma! Vom învinge, curaţi, fără jocuri de culise!"

Marian Iancu asigură că Poli va fi campioană fără să recurgă la jocuri de culise
Marian Iancu asigură că Poli va fi campioană fără să recurgă la jocuri de culise

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 15:34

Timişoara o va întîmpina pe Steaua, sîmbătă, de la 19:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT GSP.RO, pe aria lui Puccini, care se încheie cu un refren adoptat deja în Banat: "Vincero!"


Poli e gata să o răpună pe Steaua, iar muzica e deja pregătită. "De acum înainte, la fiecare meci va putea fi auzită aria " Nessun dorma". Nimeni să nu doarmă, joacă Poli, echipa în alb-violet", a explicat patronul Marian Iancu, care a adăugat că e un mesaj pentru toată lumea că Poli va cîştiga şi meciul şi campionatul fără să recurgă la nici un fel de aranjamente sau jocuri de culise.

Aria, care face parte din actul final al operei " Turandot" de Giacomo Pucini, va fi difuzată prin staţie în momentul intrării echipelor pe gazon. De altfel, refrenul, " Vincero" (Voi învinge), a fost deja adoptat în Banat, Poli fiind neînvinsă în acest campionat.

Pregătirile au fost făcute, de altfel, încă de la meciul cu Craiova, cîştigat de timişoreni cu 4-0, cînd în difuzoare s-a auzit pentru prima dată "Nessun dorma".

Nu e o premieră în fotbal
Marian Iancu nu e singurul fan din fotbal al melodiei, celebră în interpretarea lui Luciano Pavarotti. Actualul antrenor la Pandurii Tîrgu Jiu, Petre Grigoraş, a mărturisit că s-a tratat de depresie ascultînd "Nessun dorma". "Nimic nu se compară cu aria "Nessun Dorma" interpretată de Pavarotti! Pentru mine este maximum, este, cum să-i spun?!, Everestul muzicii!", a declarat Grigoraş pentru "Gazeta Sporturilor".


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
trident
trident  •  30 Martie 2011, 06:46

In mod normal acest meci trebuie castigat de Poli si cu siguranta asa va fi. Steaua este in acest moment o echipa umflata de mass media damboviteana. Nu au intalnit inca in acest retur o echipa cu adevarat solida. Veti vedea ca in meciul cu Poli cu siguranta isi va arata slabiciunile atat in atac cat si in aparare. Sansa lor este sa se apare si sa joace pe contraatac. Daca vor ataca sunt pierduti...in spatiu. Steaua in acest moment nu are lot si Gigi joaca la cacealma. Stie ca in acest campionat nu mai are nici o sansa.Vrea insa sa scoata maxim din jucatori pentru a putea lua ceva pe ei in vara. Steaua din campionatul urmator va avea un lot in proportie de 70 % schimbat. Poli va castig

emil74
emil74  •  29 Martie 2011, 21:58
Postat de emil74 pe 29 Martie 2011, 21:53

Am trait sa o vedem si p-asta, insa sambata seara ,in banat se va canta E LUCEVAN LE STELLE!

Oricum, nu stiu taranii de la aek ce inseamna.

emil74
emil74  •  29 Martie 2011, 21:53

Am trait sa o vedem si p-asta, insa sambata seara ,in banat se va canta E LUCEVAN LE STELLE!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează