FOTBAL  »  Superliga  »  UHRIN DEMIS

Iancu: "Nu mai am încrederea de a lucra cu Dusan Uhrin!" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2008 00:00

Marian Iancu, patronul Timişoarei, spune că nu mai poate să aibă încredere în Dusan Uhrin şi că nu mai poate continua cu acesta.

"Vom avea trei luni liniştite, dar de azi încolo nu mai am confortul şi nici încrederea de a lucra cu Dusan Uhrin.  Sînt un conducãtor care nu mã implic niciodatã în echipã, doar mã informez. I-am garantat actul decizional la echipã 100%, dar sînt momente în care trebuie sã spunem lucrurilor pe nume. Iar de astãzi colaborarea a luat sfîrşit.

L-am rugat pe Ovidiu Tender sã vinã sã stea lîngã echipã. Nu i-am predat puterea decizionalã pentru cã pãţeam ceea ce ar fi pãţit Rapidul cu Taher. Şi eu am fost pãcãlit un an şi jumãtate, dar m-am prins mai repede decît alţi oameni. Nu sînt dezamãgit, eu l-am ales, eu l-am urmãrit, eu l-am adus. Nu îmi reproşez nimic.

Este un profesionist desãvîrşit pînã la un punct. Nu vreau sã spun care pentru cã nu am de ce sã îi fac rãu omului. Dar vreau un antrenor mai bun, pentru cã vreau sã cîştig campionatul. Am sã îl felicit dacã va lua titlul cu altã echipã de la noi. Din punct de vedere fotbalistic, sper sã putem depãşi anumite canoane. În acest moment, interesul clubului primeazã.

M-aş bucura ca Uhrin sã fie numit în varã antrenorul Stelei. El nu a fãcut cine ştie ce, a fãcut ceea ce era obligat sã facã. I-am şi spus cã nu va mai lucra la Timişoara. Antrenorul este singurul om din club care poate contesta o decizie de-a mea. Am garanţia cã am luat o decizie corectã, din respect pentru toţi cei care iubesc clubul din Timişoara", a spus Iancu la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
 •  03 Decembrie 2008, 10:53

Parerea mea este ca toate pleaca de la bani. Nu e greu de ghicit ca Iancu nu mai are bani pentru echipa..si incearca sa-si salveze capitalul si echipa . Nici Tender nu prea are bani de dat la echipa. Nici Becali nu sta pe roze. Criza asta ii loveste in primul rand pe cei cu bani,si apoi pe cei care muncesc din greu.

 •  03 Decembrie 2008, 07:21

apropo.. fa iancule tampenii ca revolutia a inceput la tm poate vrei sa te iei de mana cu zambon si sa nu mai calcati in tm...si cu cele 6puncte ce se mai aude?nu mai cred nimic .cred ca ne duci cu vorba.

 •  03 Decembrie 2008, 07:17

IANCULE dute unde vezi cu ochii si nu iti bate joc de noi ca ne ai demonstrat ca iei decizii tampite .apropo dupa ce ne a batut dinamo te ai gandit sa revii.te a sponzorizat borcea ca daca ne luam dupa zvonuri....?fa-ti domle un control la cap.uhrin nu facea jocurile voastre de aia nu era bun.vreau sa vad ce antr aduci si cand o sa mai ai asemenea rezultate.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează