FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Nu ne comparăm cu echipele mari din Europa, dar vom cheltui 8 milioane de euro pe transferuri" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, spune că echipa sa se afla undeva în vîrful formei, dar încă poate da mai mult.

"Bourceanu este un transfer de foarte mare valoare. Cam tot ce a fost de valoare, Timisoara a luat.  Sper sa rezolvam toate problemele si le vom rezolva. In acest moment echipa este undeva un varful de forma, insa cred ca poate da mult mai mult.

Nu ne vom compara cu echipele mari din Europa, insa cheltuielile se vor ridica in jurul a 8 milioane de euro", a spus Marian Iancu la sptfm.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
mich
mich  •  27 Iunie 2009, 13:59

Chiar ca multora dintre noi le era chiar simpatica echipa Timisoarei (poate ca din solidaritate impotriva Bucuresti-lui). Acum ati ajuns antipatici pentru majoritatea. Nu stiti sa pierdeti cu demnitate, va comportati ca niste needucati (poate asa si sunteti). Daca la inceput dl Iancu imi parea inteligent, acum mi se pare mai mult parsiv. La toti va e frica de CFR. De ce va e frica, nu scapati.

 •  27 Iunie 2009, 01:06

Oameni buni, e clar; pana acum am crezut ca iancu e nebun!! Nu, nu el e nebun, NOI suntem nebuni ca ne luam dupa ce spune el!

emilian
emilian  •  27 Iunie 2009, 00:00

asteptam si fapte ca la vorbit toti se pricep

Vezi toate comentariile (21)
Comentează