FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA ŞI GLORIA BISTRIŢA, RETROGRADATE

Iancu prinde curaj: "Vă veţi CUTREMURA de modul în care se judecă în fotbalul românesc!"

Marian Iancu, în dialog cu omologul său de la Cluj, Arpad Paszkany
Marian Iancu, în dialog cu omologul său de la Cluj, Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 14:17

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, evită să se entuziasmeze de rezultatul şedinţei CEx adunat astăzi, deşi acesta a mai acordat o şansă bănăţenilor, prin schimbarea regulamentului de licenţiere. Ca urmare a acestei decizii, Timişoara ar putea rămîne în Liga 1, dar va afla dacă s-a salvat sau nu abia pe 20 iunie.

"Nu ştiu nimic din ce s-a vorbit astăzi în şedinţă. Pînă nu vedem publicată decizia, nu putem comenta. Eu cred în continuare în salvare. Dacă se va face un audit, pur şi simplu vă veţi cutremura de ceea ce se întîmplă şi de modul în care se judecă. Ar fi ca şi cum vă uitaţi pe fereastră acum şi să vă convingă că afară e întuneric, deşi e plină zi.

Orice analiză aş face acum este chiar periculoasă. Mircea Sandu trebuie să ia hăţurile în mînă, dacă nu cumva a făcut-o deja. Timişoara nu a retrogradat în acest campionat, nu a retrogradat de 6 ani de cînd sînt eu acolo! Că se poate pune problema prin hotărîrîi abuzive, asta nu mai e vina noastră.

Am fost de două ori finalişti de Cupă şi de două ori vicecampioni. Am jucat în cupele europene şi nu ne-am făcut de rîs. A vorbi despre retrogradare este un abuz", a declarat Iancu la sportro.

Ziua deciziei în cazul Politehnicii Timişoara s-a mutat pe data de 20!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
1234567890987654321yo
1234567890987654321yo  •  08 Iunie 2011, 12:24

cum este posibil ca dragomir sa ceara schimbarea regulamentului pentru ca timisoara sa nu retrogradeze.pana mai ieri se jura ca este onest acuma face pe dracu in patru ca sa nu piarda doua voturi la viitoarele alegeri.incalca orice chiar si legile bunului simt ca sa-i scape pe astia de divizia b.trebuie dat afara nenorocitul asta.in modul asta nimeni nu va mai respecta regulamentul de licentiere,se creeaza precedentul si toti vor astepta niste modificari ca sa scape.......afara cu dragomir,sandu,iancu,,,,,,,toti escroci.

tonymontana888
tonymontana888  •  03 Iunie 2011, 00:23

Mitica la puscarie! Tot acolo si cu obezul tupeist de Iancu! Asta e justitie sportiva? Acum dai o hotarare si maine ti se face "mila" si o schimbi cu alta? Suntem o tara bananiera. Cum sa modifici peste noapte un regulament si sa-l aplici retroactiv ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?!?!? Explicatia e totusi simpla - o mana o spala pe alta, si in plus, se stie ca Chivorchian e finul lui Dragomir... Imi e rusine ca sunt contemporan cu acesti indivizi verosi si nesimtiti. Romani, treziti-va! Spuneti NU acestei mascarade! Timisoara si Bistrita in liga a 3-a, acolo unde le e locul! Sper sa se sesizeze atat opinia publica, ziarele de sport, cat si UEFA, in musamalizarea acestui caz.

rradugabi
rradugabi  •  02 Iunie 2011, 22:25

Imi place poza asta la nebunie,blatistu sef(M**e pascani) si brontazauru care face scandal la tv,ciobanu 2 in persoana,m-am saturat de ziaristii astia de doi lei,faceti audienta numa cu idiotenii. De ce cand Sportu Studentesc a fost retrogradata nu a facut nimeni scandal.Acu ca este Poli ( nu am nimic cu aceasta echipa are suporterii minunatii) toata lumea comenteaza.Ciocu mic platitiva datoriile si meritatii sa jucatii in divizia A,pana atunci domnule Iancu ciocu mic.Haide "U" Cluj si de mere si de nu.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează