FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Şiman a refuzat 2 milioane de la mine pe Bălan şi Varga, iar acum ei vor juca în Liga II" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, spune că Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, a făcut o "super-afacere", refuzînd acum un an 2 milioane de euro pe Tibi Bălan şi Dacian Varga, pentru că acum are o ofertă de doar un milion.

"Vasile Şiman a făcut o super-afacere. Noi i-am oferit 2 milioane pe Tibi Bălan şi Dacian Varga, dar el i-a împrumutat la Urziceni. Acum are o ofertă de doar un singur milion şi s-ar putea ca cei doi să continue în Liga II", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (8)
 •  25 Iunie 2009, 09:27

@skrilla Nu fii tu prost! ...bine ce tzi-l doresc si eu tzie! Si nu mai deschide gura (tastatura) aiurea! Exista audituri financiare facute de Primaria Timisoara, ce spun exact ceea ce am scris eu aici. Iar daca participarea lui S.C. "Fulgeru" Bragadiru Timisoara S.A. in tururile preliminare ale Champions League se va solda cu un fiasco, asa cum a fost si participarea de anul trecut din Cupa UEFA, atunci sa vezi reactzia Primariei... Daca nu te duce capul, taci !

skrilla
skrilla  •  24 Iunie 2009, 22:42
Postat de pe 24 Iunie 2009, 17:31

Tuciuriule, Siman te-a refuzat pentru ca CELE DOUA MILIOANE ERAU DOAR PE HARTIE, suma de transfer era doar o mica parte din cea scrisa, restul erau BANI SPALATZI ! Probabil banii datzi de Primaria Timisoara, ce trebuiau scosi urgent din circuit... Lasa minciunile, ca nu te mai crede nimeni ! Filmul "Mincinosul" este doar o palida imitatzie pe langa realitatea elefantina ce o vedem noi pe (prea)-micul ecran...

E bine ca esti glumet!esti priet en de pahar cu Iancu?stii ce se petrece in spatele cortinelor?!sau?!nu!!ai doar impresia ca stii!caci in rest esti la fel de penibil ca si restul care stiu DOAR sa acuze si atat!!spala sau nu bani,asta nu ai de unde sa o stiu eu sau t u sau oricine altcineva care doar isi da cu parerea!asa ca nu fi prost!macar atat...numai bine!

 •  24 Iunie 2009, 19:27

LAS CA LE MAI DA SIMAN CEVA PALTOANE SI CEASURI SI LE TRECE OR AVUT SI EI UN SEZON BUN SI ACUM GATA MARI FOTBALISTI SA MAI VEDEM LA ANU UNIREA CE VA FACE

Vezi toate comentariile (8)
Comentează