FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Steaua va fi pregătită, din toate punctele de vedere"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Invitat la emisiunea Fanatik Show, la televiziunea Telesport, Marian Iancu a vorbit despre fotbalul din campionatul intern şi despre demisia lui Jackie Ionescu:

Invitat la emisiunea Fanatik Show, la televiziunea Telesport, Marian Iancu a vorbit despre fotbalul din campionatul intern şi despre demisia lui Jackie Ionescu:

"Jackie Ionescu nu a plecat încă, doar şi-a dat demisia. Nu am apucat să vorbesc cu el. A fost plecat la baiatul dumnealui şi cînd s-a întors şi-a înaintat demisia. Poate e supărat, poate va colabora cu vreo televiziune. Nu ştiu, dar voi vorbi cu el faţă în faţă. Cît ţine de campionat, trebuie să vorbim pragmatic. După meciul cu Dinamo, trebuie să avem grijă în fiecare meci. Avem mulţi indisponibili. Sper să încurcăm şi Steaua, dar acesta nu este un obiectiv al nostru. Nu vreau cartonaşe, accidentari. Vrem 9 puncte acasă şi 3 în deplasare, luate la Piatra-Neamţ. Steaua va fi pregătită, din toate punctele de vedere", a spus patronul lui Poli Timişoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
 •  15 Aprilie 2008, 23:58

Domnule Iancu mai ieri alataieri erai f inversunat impotriva Stelei.S-a uns roata cumva??????Ai primit ceva pitici de la Steaua sa nu-i incurci???Incepi sa semeni cu Gigi Becali, macar asta e generos cate-odata-

 •  15 Aprilie 2008, 23:08

Ma intreb cine oare (si de ce) l-a bagat in seama si pe guzganul asta frustrat. Acum, daca tot l-ati adus printre noi, dati-i fratilor o shaworma ca se umfla Bega din balele lui!

 •  15 Aprilie 2008, 23:02

intradevar steaua pute foarte tare

Vezi toate comentariile (19)
Comentează