FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Uhrin îşi rezolvă problemele la Mlada şi revine la Timişoara"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Finanţatorul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, că a discutat cu Duşan Uhrin Jr. în vederea revenirii acestuia pe banca tehnică a echipei şi urmează ca antrenorul ceh să negocieze rezilierea contractului cu patronul actualei sale formaţii, Mlada Boleslav.

"Am vorbit astăzi de două ori cu Duşan, vrea să revină la Timişoara şi a rămas că se va întâlni cu patronul lui mâine, la ora 12:00, după care vom clarifica lucrurile. I-am spus că am nevoie de el şi că nu mai am timpul necesar să caut alt antrenor care să mă ajute în ceea ce vreau eu în Liga Campionilor şi a înţeles.

Nu se pune problema banilor, este rezolvat acest aspect. Duşan e conştient că patronul de acolo nu poate să-i pună la dispoziţie logistica pe care o avem noi la Timişoara. Cred că s-a văzut că potenţial există şi se întrevăd perspective, de aceea ştiu că Uhrin va face ceea ce trebuie ca să îşi rezolve problemele la Mlada şi să revină la Timişoara", a spus Marian Iancu.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
outlawz
outlawz  •  17 Iunie 2009, 17:24

Ce repede uitati ce a facut dinamo pe aproape toate stadioanele...asta doar din frustrarea ca echipa lor nu juca nimic...suporterii Timisoarei nu au intrat pe teren din cauza echipei ci din cauza ca nu mai suportam sa fim furati! buCURestiu` e un tomberon nicidecum o capitala respectabila! POLI suntem NOI! FORZA VIOLA

 •  16 Iunie 2009, 20:40

tot respectu pt uhrin dar hotarastete iancule,ori cu el ori fara el.sper sa nu patim ca steaua cu lacatus.forza viola

 •  16 Iunie 2009, 20:11
Postat de pe 16 Iunie 2009, 18:52

cand aveti de gand sa publicati protestul de pe justiceforpoli.*? sau iar va faceti ca ploua?! cititi dosarul palmaresului si faceti public abuzul, ca e mai important decat ce faceti! puneti tunurile pe frf sa raspunda la intrebarile expuse de suporteri!!! daca nu ne ajuta presa, cine sa ne ajute?! fifa?! tas?! strigam cu disperare de la inceputul procesului si voi nu vreti sa publicati adevarul!!!

@Valentin Tm, ce tot vorbesti? Daca gsp nu a tot scris de palmaresul vostru... n-a scris nimeni. Uite aici, un exemplu: ://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/lantul-slabiciunilor-131751.html

Vezi toate comentariile (20)
Comentează