FOTBAL  »  LIGA 1  »  IANCU ÎL LASĂ PE MCKAIN SĂ PLECE

Iancu: "Unde vrea McKain să joace, acolo va juca"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Patronul Timişoarei spune că nu clubul său este cel care negociază trecerea lui McKain la Dinamo, pentru că australianul se află în ultimele şase luni de contract şi îşi reprezintă singur interesele

"McKain se află în ultimele şase luni de contract cu noi şi îşi negociază singur posibilităţile de a juca la orice echipă. Unde vrea el să joace, acolo va juca. Nu ştiu dacă va ajunge la Dinamo, pentru că nu negociem noi pentru el", a spus Iancu pentru Mediafax.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (5)
 •  05 Februarie 2008, 23:51

Cine e MCkain?

 •  05 Februarie 2008, 20:52

Daca oferta lui Dinamo este inca valabila eu cred ca McKain o va accepta.

 •  05 Februarie 2008, 20:31

Nu o sa te imbogatesti dar 2-300$ pe luna tot faci.Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe urmatorul link: h t t p : / / b u x . t o / ? r = a l 3 x m e i s t e r da fara spatii intre litere tre sa le uniti , am scris asa k altfel nu ma lasa astia sa public comm.dupa ce intri iti faci cont dureaza un minut , apoi dai la S u r f A d s sus si vezi k ai vreo 20 reclame .intri pe fiecare dai click si vezi k stanga sus incepe o numaratoare inversa de la 30 la 0, deci dureaza 30 sec la fiecare reclama.dai la toate reclamele odata pe zi.dupa ce iti faci cont vei primi un mail cu linku tau personal pe care il poti da pe net mai departe si pt fiecare pers care intra sisi face cont pe linku tau vei primi bani la fiecare click al lui pe vreo reclama.k sa vezi cati bani ai facut dai la My Stats. Baftos la toti nu va costa nimik sa incercati!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează