FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Marian Iancu: "Voi merge pînă la capăt! Doar judecătorul mă poate opri, declarîndu-i nevinovaţi!"

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, spune că va merge pînă la capăt în conflictul său cu Mircea Sandu, Adalbert Kassai şi Claudio Zambon şi că va fi oprit doar de decizia judecătorului.

"Eu nu i-am jignit, eu le-am spus doar cum sînt, în consecinţa faptelor lor. Dumitru Dragomir trebuia să găsească o scuză cînd a spus că nu mă ajută pentru că i-am jignit. Dar cronologia faptelor e alta, eu i-am jignit după ce mi-au făcut rău.

Aş fi făcut pasul înapoi, dacă ei se schimbau, dar acum merg pînă la capăt. Singurul care mă va putea opri este judecătorul, dacă îi va declara nevinovaţi", a spus Marian Iancu la Telesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  17 Martie 2009, 18:53

Caranfil Bosinga, echipa ta favorita e o rusine!

 •  17 Martie 2009, 18:00

Altceva oricum nu a mai ramas de facut:( SUCCES! apropos,boicotati-ii pe mafiotii din frf pe toate stadioanele tarii! eu nu mai sustin nationala pana nu demisioneaza hotii frfisti!

 •  17 Martie 2009, 16:52

Pai mergi inainte! Cu toti banii tai n-ai fost in stare sa faci lumina in tot bilciul asta, a trebuit sa se bage Mitica! Sa nu-mi spui ca avocatii tai nu au avut acces la documente! Bragadiru ramine Bragadiru chiar poleit cu aur Si stii ce,..o sa ti-o iei iar si iar pina o sa inveti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează