FOTBAL  »  LIGA 1  »  CARACTERIZARE

Iancu: "Vorbele dulci-mieroase ale lui Paszkany atrag doar muştele"

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 14:51

Marian Iancu a lansat un atac dur la adresa echipei CFR Cluj şi a finanţatorului acesteia, Arpad Paszkany.

"Avem un fotbal denaturat, prestabilit, condus de indivizi cu telecomenzi. Cît voi fi în fotbal, îi voi arăta cu degetul. Dacă sfidezi orice evidenţă şi îi faci lui Porumboiu asemenea intrare periculoasă, cu talpa înainte, aşa cum s-a întîmplat la meciul din Gruia, ce rost mai are să investeşti?!

I-am spus lui Gigi Becali de mult că nu are nici o şansă, el spunea că nu mai sînt meciuri trucate. Acum şi-a schimbat discursul, e bine să se oprească, să nu mai investească. Îşi bate joc de bani. Oricît ar investi, şi e unul dintre cei care merită aplauze pentru dorinţa lui nebună de a duce Steaua sus, există meschinării, duplicitate şi perversitate în fotbalul nostru.

Porumboiu îşi va distruge sănătatea cu Vasluiul. Îmi aduc aminte declaraţii date de foşti jucători ai lui CFR despre meciurile fostei lor echipe care nu vin decît să susţină afirmaţiile noastre din exterior. Chiar iese fum fără foc? A inventat Paszkany apa caldă cu vorbele lui dulci-mieroase, care atrag doar muştele", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (24)
maramuresanu
maramuresanu  •  03 Octombrie 2011, 16:27

Iancu ii un cacat in fata pulii

nelu_belu
nelu_belu  •  24 Septembrie 2011, 20:18

voi miticilor si banatenilor este cale lunga pana o sa ajungeti la civilizatia din ardeal oricum forta u cfr gloria si toate chipele din ardeal sa vo deie la ....

max_24
max_24  •  24 Septembrie 2011, 12:46

i-au manipulat destul de bine sefii de la CFR , pe putinii suporteri pe care ii are , pt ca vad ca sunt destul de creduli , nu-i intorci din vorba nici cu furca :)), vai de capul vostru

Vezi toate comentariile (24)
Comentează