FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FARUL 3-2

Iancu: "Vreau să uit acest meci! Jucătorii îl sfidează pe Balint în unele momente" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, este dezamăgit de jocul echipei sale şi crede că jucătorii îl sfidează pe Gabi Balint atunci cînd se simt de neînvins.

"Pentru mine, la fel ca şi punctele, este importantă şi atitudinea jucătorilor din teren. E nevoie, probabil, să simtă şi o mînă forte. Eu am impresia că îl ascultă pe Gabi Balint atunci cînd vor ei. Au unele momente în care intră pe teren şi se văd deja învingători şi îl sfidează pe Gabi.

Voi lua măsuri, pentru că astăzi am jucat de desene animate. Eu trebuie să fiu cu picioarele pe pămînt şi să îi aduc şi pe ei, pentru că vreau să uit repede ce s-a întîmplat astăzi. A fost o greşeală la primul penalty, dar nu se poate spune că Balaj a arbitrat cu tentă", a spus Marian Iancu la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  02 Mai 2009, 23:17

Nenea Incule sunt polist inaintea matale si eu spun ca poli a jucat asa cum trebue. Constanta a jucat pentru cel putin 500 de mii de euro. Bistrita la fel. Nu te supara degeaba , Poli este in forma, Dinamo si Cluzj nu a aratat nimic, merita sa se termine egal. Ne vedem miercuri la Cluj unde vom castiga fara drept de apel. Poli este numai una ! sa moara Dinamo !

 •  02 Mai 2009, 21:53

Jabba,lasa vrajala de rrom,nu meritati nimic...noroc chior....un fel de alba-neagra...de data asta ati castigat...iar...in curand sa te ia gaborii dupa zabrele...nu mai ai mult! forta dinamo! mereu superiori !

mit70
mit70  •  02 Mai 2009, 21:17

nici Iancu nu-l baga ,asa ca ce mai vrea de la bietul om,vad dupa ,,cazul''Lucescu acum vrb de D.Petrescu.Este la moda,jucatorii sa-l faca pe antrenor dar in situatia de acum la Timisoara este riscant sunt pe val si sanse reale la event si-ti pui orasul in cap daca se dovedeste ca cineva (patron-jucatori)risca acesta sansa unica pana acum

Vezi toate comentariile (13)
Comentează