FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis e dezastruos! Hagi junior a stabilit un reper: a fost cel mai slab jucător de pe teren cu Steaua

Hagi între Stanciu și Pintilii, un duel pe care Ianis l-a pierdut
Hagi între Stanciu și Pintilii, un duel pe care Ianis l-a pierdut

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Viitorul a fost "ciupită" de brigada de arbitri în disputa cu Steaua, dar a mai suferit și din alte motive.

Unul l-a constituit Ianis Hagi. El a fost titular, dar constănțenii au jucat, de fapt, în inferioritate numerică. În prima repriză, singura pe care a petrecut-o pe teren, fiul "Regelui" a fost cel mai slab.

A bifat o contraperformanță care îl face de râs: a alergat un kilometru și jumătate în atac, cel mai puțin dintre toți jucătorii de câmp, cu excepția lui Tamaș!

Doar Gabi, un fundaș, a alergat mai puțin în atac decât Ianis. Gică l-a înlocuit după pauză pe fiul său, dar forțat de o accidentare, nu de prestația slabă.

În locul lui Hagi junior a intrat Aurelian Chițu în atac, fără ca jocul Viitorului să se schimbe mult în bine în partea secundă. Steaua conducea deja cu 2-0 după primele 45 de minute.

3,3faulturi suportă Ianis Hagi în fiecare meci, în medie. Niciun alt jucător din Liga 1 nu e faultat mai des decât Ianis. A fost pus la pământ de 3 ori și în partida cu Steaua, în doar 45 de minute

10 mingia pierdut Hagi în partida cu Steaua, dintre care două au fost irosite în jumătatea Viitorului, adică în zone periculoase. Ianis e în "top 20" jucători care au pierdut cele mai multe baloane în etapa asta, lider fiind Răduț, cu 23 de mingi pierdute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
chromophobia
chromophobia  •  24 Martie 2016, 16:23

Ianis Hagi cred ca ramane doar talentat si atat.Exagereza cu driblingurile

557406131103794
Catalina Dobre  •  24 Martie 2016, 15:39

Sunteti jalnici!!Facand putina abstractie de numele sau ati putea observa ca acest copil are DOAR 17 ANI!!Cum sa-i ceri unui copil sa iasa invingator intr-un duel cu Stanciu si Pintilii cand acestia sunt jucatori cu mult mai multa experienta?? Daca as fi in locul vostru mi-as tine gura caci Hagi a avut mare dreptate cand a spus ca ai lui nu-s lasati sa joace fotbal si ca sunt deja facute cartile! In loc sa-l demoralizati ar fi bine sa-l incurajati si astfel copilu' asta va reusi! Dar acum ii dati cu sutul in fund cat puteti, iar cand va ajunge un roman de succes il veti pupa in fund ...EXACT CUM ATI FACUT SI CU TAICA-SU ! SUNTETI DEMNI DE MILA!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Martie 2016, 11:26

ianis va fi cel mai bun se lasa de fotbal si incearca sa citeasca o carte, dar daca ai parinte ***, ce pretenti sa mai ai :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează