FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 2-0

Ianis Hagi a explicat de ce n-a executat penalty-ul cu Voluntari + Noua bijuterie a Viitorului are visuri mărețe

Denis Drăguș
Denis Drăguș

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 20:01

Ianis Hagi a surprins pe toată lumea în meciul cu FC Voluntari, scor 2-0, când a ales să nu execute lovitura de pedeapsă din minutul 69, lăsându-i responsabilitatea aceasta lui Ionuț Vână, care a și marcat.

"Știam că va fi foarte greu, mai ales că am jucat pe o căldură foarte mare. Important e că am câștigat. Am avut meciuri grele, nu eram într-o pasă prea bună. Nu doar eu sunt delegat să execut penalty-urile. Cine se simte mai bine în acel moment acela execută. Știam că Vînă se simte bine și l-am lăsat pe el. Suntem o echipă, nu trebuie să dau eu gol", a declarat Ianis Hagi la TV Telekom Sport.

Denis Drăguș, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren care a și marcat un gol, rămâne modest, deși a înscris de cinci ori în acest sezon: "Pe mine nu mă interesează dacă se vorbește despre mine. Eu vreau să-mi ajut echipa. Domnul Hagi ne ajută foarte mult, e păcat că n-a fost alături de noi de pe bancă. Îmi propun să marchez cât mai multe goluri până la finalul campionatului. Până la urmă nu e important cine marchează, ci să câștigăm", a declarat Drăguș la Look TV.

5 goluri în 7 meciuri la Viitorul are Drăguș în acest sezon

 

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Luni
Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Citește cronica AICI)
21:00 Gaz Metan - Dinamo București

 clasament et 3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
godot
godot  •  06 August 2018, 21:59

E și mincinos, pe lângă faptul că a arătat un caracter foarte slab. El este uniciul desemnat, iar Anghel a urlat la el încontinuu să execute. Pur și simplu i-a fost frică.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează