FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

Ianis Hagi e cu gândul la naționala U21, dar îi transmite un mesaj categoric lui Contra: "Evoluțiile mele au fost foarte bune"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 23:02

Ianis Hagi a vorbit după succesul Viitorului de la Iași, scor 2-1, rezultat care trimite echipa lui Gică Hagi până pe locul 2. Căpitanul Viitorului e convins că poate face pasul la naționala mare, dar până atunci se gândește doar la meciurile de la tineret. 

"Sunt meciuri dificile cu Iași, mai ales aici, la ei acasă. Suporterii sunt agresivi. Ești conștient că atunci când joci la Iași va fi un meci de luptă.

E bine că ne-am ridicat la nivelul lor de atitudine și agresivitate. A fost puţin greu fără Mister pe bancă, dar staff-ul tehnic şi-a făcut datoria. S-a comunicat bine", a zis Ianis Hagi la TV Digi Sport. 

...despre națională: "De abia aştept meciurile de la U21. Sunt decisive, putem scrie istorie iar. Vrem să facem o ţară întreagă mândră şi sperăm să ne calificăm. E doar un pas mic de făcut, am încredere că vom merge la turneul final.

Am în plan să intrăm în play-off, să jucăm cât mai bine şi să ajut naţionala. Evoluţiile mele, de când m-am întors din Italia, mă fac să cred că pot evolua la naţionala mare. Dar acum, mă concentrez 100% la tineret, vreau să obţinem calificarea".

...despre faptul că l-a lăsat pe Drăguș să bată: "Marcasem deja, iar Drăguș m-a rugat să îl las. L-am lăsat fără probleme, suntem un grup unit, nu sunt răutăţi de genul ăsta în echipă".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Octombrie 2018, 11:55
Postat de ovidiu_3003 pe 06 Octombrie 2018, 08:22

asta e putin mai bun ca ta su care a fost un mediocru dar foarte departe de Andrei Ivan...

iti multumim ca ne distrezi in fiecare zi! cine zicea ca prostia nu e de ras, se insela! tu reusesti din plin prin comentariile tale pline de haz! tine-o tot asa , cumetre! auzi la asta, Ivan jucator de fotbal.....ha ha ha! ivan ala nu are nici o treaba cu mingea, are doar calitati fizice bune,poate juca orice altceva!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Octombrie 2018, 10:28
Postat de dinamo_fan pe 06 Octombrie 2018, 09:01

Declaratia lui Hagi jr. a fost de bun simt. Ce au taiat astia de la gsp si ce au mai bagat de la ei chiar nu stau sa citesc. Recand totusi pe cei care comenteaza aiurea sa stea sa asculte ce zice baiatul dupa meci in loc sa se increada in facaturile cu tenta de scandal care apar scrise pe rusinea asta de site.

Aseară mi-a plăcut cum a jucat! S-o țină tot așa!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Octombrie 2018, 09:01

Declaratia lui Hagi jr. a fost de bun simt. Ce au taiat astia de la gsp si ce au mai bagat de la ei chiar nu stau sa citesc. Recand totusi pe cei care comenteaza aiurea sa stea sa asculte ce zice baiatul dupa meci in loc sa se increada in facaturile cu tenta de scandal care apar scrise pe rusinea asta de site.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează