FOTBAL  »  Superliga  »  FC SEVILLA

Ianis Hagi e pe lista scurtă! Marca dezvăluie alte 3 nume mari dorite de FC Sevilla

Ianis Hagi, Viitorul
Ianis Hagi, Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 18:18

Ianis Hagi (20 de ani) ar putea pleca în această vară de la Viitorul, direct în Spania, la FC Sevilla.

Așa cum GSP.ro anunța în urmă cu câteva zile, FC Sevilla este interesată de transferul lui Ianis Hagi, iar Gică Popescu și George Ogăraru au făcut deja o vizită în Spania (DETALII AICI).

Potrivit Marca, Ianis Hagi este pe lista scurtă a jucătorilor doriți de către spanioli, alături de Florent Mollet, Carlos Fernandez și Dylan Bronn.

Ar fi a doua experiență pentru Ianis Hagi în fotbalul european, după cea de la Fiorentina, din perioada 2016-2019, când acesta nu a reușit să joace decât două partide în Serie A.

31 de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Viitorul, în acest sezon al Ligii 1

83 de meciuri a adunat Ianis Hagi în total în Liga 1, în cele patru sezoane la Viitorul

VEZI ȘI:

Ianis Hagi la Arsenal? 5 motive pentru care transferul nu e o ficțiune

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Iunie 2019, 09:38

Lasati glumele de vacanta! Iansi este pe... lista scirta... pe lista foarte scurta... pe lista extrem de scurta... pe alta lista! Chiar nu aveti putin respect pentru Rege? Il tot transferati pe Ianis pe la Sevilla, pe la Arsenal, pe la... nimeni! Dupa ce ai intoxicat presa cu "primii unspezece" pe pe mapamond, unde era inclus si "fiul Regelui", de fapt cate unul dintre participantii la Turneul Final U21, acum continuati cu intoxicatiile, transferandu-l pe la cele mai mari cluburi din Europa! Chiar nu intelegeti ca Inis Hagi nu este capabil sa evolueze intr-o echipa vest-europeana? Degeaba il "ofertati" ca pe Sfintele Moaste pe la toate cluburile ca nimeni nu vrea un jucator lipsite de vitalitate si de energie pentru a se duela cu jucatori de seama ca de prin lume. Lasati-l in sucul sau de mare vedeta pentru ca este "baiatul lu' Tata, regele"!

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Iunie 2019, 23:33
Postat de Zoltan Szekely pe 15 Iunie 2019, 22:22

OMG...I think who wrote this article made a huge mistake.This ianis who was called the best ever by only his dad & gps ....not going Sevilla, he will replace Messi .

Au framboises, écrit par monsieur Mémé at aprouvé par Décébalus . Le bébé du papa qui aime la nana..... sincerement, je n'ai sait pas comment on ecrit : pac-pac ,hopa popa chante et le berger chante..

2161980607251813
Zoltan Szekely  •  15 Iunie 2019, 22:22

OMG...I think who wrote this article made a huge mistake.This ianis who was called the best ever by only his dad & gps ....not going Sevilla, he will replace Messi .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează