FOTBAL  »  Superliga  »  TOP INSTAT

Ianis Hagi în atenția tuturor! Instat l-a pus pe primul loc într-un top în care l-a devansat pe Larsen de la Dortmund

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 20:19

În urma jocului perfect din meciul câștigat clar, sâmbătă, în fața lui Dinamo București, scor 4-1, Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun jucător sub 21 de ani în meciurile disputate în fotbalul european la sfârșitul săptămânii trecute.

Titlul a fost acordat de InStat Sport, cea mai mare companie de monitorizare și statistică sportivă din lume, pe baza cifrelor înregistrate de căpitanul Viitorul în partida respectivă.

"În meciul cu Dinamo București, mijlocașul a marcat de două ori din 5 oportunitățile pe care le-a avut și a creat patru ocazii pentru coechipierii săi.

El a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. A tras de 8 ori spre poartă, dintre care 5 șuturi au prins spațiul porții și a dat două pase de gol”, au notat cei de la InStat.

Ianis a fost urmat în clasament de japonezul Ritsu Doan (FC Groningen, Olanda), englezul Todd Cantwell (Norwich City, Anglia), danezul Jacob Larsen (Borussia Dortmund) și francezul Christ-Emmanuel Maouassa (Nîmes, Franța).

111

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Decembrie 2018, 09:29

Ianis Hagi ar trebui sa mai joace un an sau doi in Romania, dar sub comanda altui antrenor decat tatal sau pentru a se acomoda cu alt stil si alt statut. Probabil cei mai indicati ar fi Mangia sau Neagoe. Daca vrea sa il distruga, Hagi senior poate alege sa il trimita la Becali.

pescarul_amator
pescarul_amator  •  04 Decembrie 2018, 23:04
Postat de andyandrei2015 pe 04 Decembrie 2018, 21:36

rebut esti tu si echipa ta desfiintata demult,acum e doar o clona care se va desfiinta si ea si ve ti ramane aici pe net ,atat

uite a a aparut din stana si un tiriplic gigist. bai baietasule, fuga la laptic si la nani, da inainte treci pe la palatu stapanului ca ti-a pregatit jumate de kil de branza sa ai ce manca saptamana asta, flamandule

partea47mea
partea47mea  •  04 Decembrie 2018, 22:10

Da in clasamentul alora unde e Man?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează