FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi la FCSB?! Viitorul, răspuns pozitiv pentru demararea negocierilor: "Așa e normal și de bun simț"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 17:31

Gigi Becali vrea să transfere căpitanii rivalilor din Liga 1. Cristian Bivolaru, președintele celor de la Viitorul, a vorbit despre șansele unei mutări a lui Ianis Hagi la FCSB. 

"Domnul Becali să fie sănătos și să aibă bani. Dacă are chef să facă vreo ofertă, asta e problema lui. Sunt discuții pe care Gigi Becali le poartă direct cu Gică Hagi. Orice ofertă se ia în calcul și se analizează, așa e normal și de bun simț.

Ianis Hagi a acumulat și el, ca și alți jucători, o oarecare oboseală, pentru că a fost un început de sezon cu multe meciuri. Am avut o vacanță foarte scurtă din cauza meciurilor din Europa League.

Drăguș nu este o surpriză pentru noi, cei din club, pentru că îl așteptam să iasă la rampă. Surprinzătoare a fost poate folosirea lui ca vârf la începutul sezonului. Ușor, ușor, va deveni un atacant de mare clasă. Și în cazul lui, orice ofertă se ia din calcul", a declarat Cristian Bivolaru la Pro X.

"Mai iau căpitanul de la Viitorul (n.r. pe  Ianis Hagi) și după aia gata. Zic încet, să nu audă Gică, să nu se supere. El nu o să-l dea niciodată pe Ianis la Steaua"Gigi Becali

CĂPITANII CUMPĂRAȚI DE FCSB

Nume / De unde a venit / Suma de transfer (euro)

R. Benzar Viitorul  1.500.000 
Pintilii Pandurii 800.000
M. Roman I  FC Botoşani 400.000
Al. Stan  Astra 300.000
Bălgrădean Chiajna 50.000
J. Morais  Astra liber

  • Viitorul - FCSB se joacă duminică, ora 21:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Vezi și: Gigi Becali a dat o super-lovitură și fără să spargă banca » Transferul de 50.000 de euro care depășește toate așteptările

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 August 2018, 22:52

printr-o mare coincidenta exista "discutii" cu adversarii inainte de fiecare meci. cica mereu ar fi un jucator interesant, alibiul perfect pentru a aranja trantirea meciului.

940777835962411
John Birjovanu  •  22 August 2018, 20:44
Postat de sala_dalles pe 22 August 2018, 20:27

Eu nu mai port "bermude" si nu ma mai uit ce are vecinu'in casa de 3 decenii ! Ma simt mai bine asa .

déci ésti mort..

sala_dalles
sala_dalles  •  22 August 2018, 20:27
Postat de John Birjovanu pe 22 August 2018, 19:32

oasé,vézi ma dé *** tai ,nu védéti ca nu stiti cu cé échipa tinétisi cum sé numésté...Si déspré Rapid nu créd ca sunt mai multi ca voi caré aré Gucci, Boss,papuci dé plaja si bérmudé,mai uitaté in curtéa ta si apoi la vécinu,dar noi ROMANI né cam uitam la vécin si-n casa puté pisica moarta dé céva vrémé..

Eu nu mai port "bermude" si nu ma mai uit ce are vecinu'in casa de 3 decenii ! Ma simt mai bine asa .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează