FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ianis Hagi la Spartak Moscova // Anunț surprinzător în presa internațională: „Au bătut palma pentru transfer”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 13:53

Ianis Hagi, 20 de ani, ar putea ajunge în Rusia, la Spartak Moscova.

Ianis Hagi este cel mai curtat fotbalist român, fiind căutat de multe cluburi europene. După ce presa din Belgia a anunțat că mijlocașul de la Viitorul are șanse mari să ajungă la Anderlecht, acum rușii scriu că Gică Hagi și conducerea celor de la Spartak Moscova au ajuns la un acord privind transferul lui Ianis.

Presa din Rusia notează că între Spartak și Viitorul există „o înțelegere verbală” și că „cele două cluburi au bătut palma”, fără să existe încă un acord scris.

Spartak Moscova, una dintre echipele de tradiție din Rusia, a terminat sezonul trecut pe locul 4 și va juca în preliminariile Europa League, în turul 3.

6.000.000 €este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com

După o evoluție entuziasmantă la EURO 2019, de serviciile lui Ianis Hagi s-au interesat echipe precum Barcelona, Sevilla, Bayern, Anderlecht, Ajax și Dortmund.

Citește și:

Răsturnare de situație în cazul lui Ianis Hagi! Presa din Belgia anunță că Anderlecht e favorită să-l transfere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
706409849468094
Radu Vernescu  •  07 Iulie 2019, 10:03
Postat de Vawez Johny pe 06 Iulie 2019, 18:13

Alta minciuna. Ianis e curtat de vreo 2 fete fomiste, pe plaja de la Mamaia. Cat despre "evolutiile entuziasmante de la Euro", mai usor. Ianis a facut penalty-ul din meciul cu Germania, dand startul caderii echipei. Asa de entuziasmant a evoluat la euro, incat Puscas a fost vazut de cei de la la UEFA in echipa ideala iar cei de la Igol, l-au vazut pe Manea in echipa ideala. Asta ca sa nu mai vorbim de mult mai valorosul Ionut Radu. Terminati cu osanalele ridicate unui "no name".

Nu "no name" sa fim seriosi : Hagi ...insa non valoare da ....

963513663764819
Emil Sabau  •  07 Iulie 2019, 06:21

Usor ,usor se apropie de Vietnamsi sincer vorbind can de nivelul ala e

5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  06 Iulie 2019, 21:02
Postat de ipsilante pe 06 Iulie 2019, 20:54

Ianis e bun, talentat, dar nu poseda acea obraznicie, in sensul bun, si constanta in prestatii care sa-l impuna la o echipa de top. Ca si pe Gica, personalitatea lui il va impune dupa 27-28 de ani. La echipele mari, sansa de a razbi acum in primul 11 este nula, dupa parerea mea, iar la cele medii, sansa este redusa. El trebuie sa mearga la o echipa mai modesta, din campionatele mari, unde sa incerce sa "cucereasca" printr-un joc bun si constanta, un post de titular. Si nici asa nu va fi usor. Mie-mi place Ianis si-i doresc bafta. Sa reuseasca!

De acord cu tine ,cred ca Anderlecht ar putea fi alegerea corecta.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează