FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Ofertă de 12 milioane de euro refuzată de Gică Hagi: „Eu am negociat-o”

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 13:14 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 15:33

Gică Popescu, președintele Farului, a dezvăluit că Gică Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro pentru Ianis Hagi, de la Spartak Moscova.

În vara lui 2019, Ianis Hagi (25 de ani) o părăsea pentru a doua oară pe Farul, ajungând în Belgia, la Genk pentru 3,5 milioane de euro. În acea perioadă, mijlocașul a primit o ofertă din Rusia, de la Spartak Moscova, de 12 milioane de euro. Dar Gică Hagi nu a vrut s-o accepte.

Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
FCSB
Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”

Gică Hagi a refuzat 12 milioane de euro pentru Ianis Hagi

„Ianis a avut ofertă de 12 milioane de euro de la Spartak Moscova! Eu am negociat-o. De ce nu s-a făcut? N-a vrut Gică. Gică a urmărit întotdeauna proiectul sportiv. A ales proiectul sportiv. Genk era în Liga Campionilor și a zis «vreau ca el să joace în Liga Campionilor».

În partea cealaltă era Spartak Moscova, care oferea 12 milioane de euro și nu se oprea acolo. În momentul în care le-am zis că a căzut transferul, proprietarul clubului, care era unul dintre acționarii de la Lukoil, a sunat și a zis: «Vin cu avionul la Constanța, dacă e problema de bani. Vin cu avion privat ca să renegociem».

Eram la 12 milioane de euro atunci. Și Gică a zis «Nu, să nu vină! Ianis se duce la Genk pe 3,5 milioane!». La Spartak avea un salariu de 4-5 mai mare decât a luat în partea cealaltă. Nu știi ce s-ar fi întâmplat la Spartak, ce ar fi făcut acolo. E greu de spus”, a spus Gică Popescu, potrivit Digi24.

La Genk, Ianis a bifat 19 meciuri. În ianuarie 2020 a fost împrumutat la Ranges, iar după 6 luni scoțienii l-au cumpărat definitiv. Acum, internaționalul român joacă în Spania, la Deportivo Alaves, unde a ajuns în vară, sub formă de împrumut.

VIDEO. GSP LIVE » Grigore Sichitiu îl contestă în termeni duri pe Andrei Borza: „Își bate joc de viitorul lui”

Citește mai multe știri din Superligă:

Încă o revenire curioasă în Superliga! » Fostul antrenor principal al echipei, adus înapoi după 6 luni
NUMIRE
Încă o revenire curioasă în Superliga! » Fostul antrenor principal al echipei, adus înapoi după 6 luni
Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!
SPECIAL
Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
kuba
kuba  •  14 Martie 2024, 08:37
Postat de dobrin pe 13 Martie 2024, 21:22

Asta era de 1 aprilie, dar au publicat astia prea devreme.

Și eu joc mai bine ca Gianis la vârsta mea! Mi se pare incredibil cum este promovat bietul copil și se vede ca este neputincios!

mirstelistu
mirstelistu  •  14 Martie 2024, 07:46

Ce vorbiti ma a fost de 120 meleoane ianos e stapanul lumii in fotbal ca doar nu a zis tasu ca e posibil viitor balon de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marianulvich
marianulvich  •  14 Martie 2024, 06:57
Postat de papaipapai pe 13 Martie 2024, 14:48

:)))) pe bune ? vine cu " avionul privat" :))) 12 milione nu a strans hagi toata cariera :)))) il vindea si pe fi-su si pe fi-sa sa se " realizeze " cum dracu a aparut asta acum cand toat lumea ii uraste pr rusi? :))))

Bai taran cu greieri in calcaie despre ce bani vorbesti...??? HAGI nu a strans in toata cariera 12 milioane??? Vai mama ta de habarnist , peste 32 milioane raportate la anul 2001, anul retragerii

Vezi toate comentariile (42)
Comentează