FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2

CSU CRAIOVA - VIITORUL // Ianis Hagi, ultimul meci în Liga 1!? Oficialii Viitorului anunță plecarea „perlei” lui Hagi: „E ultimul meci în Liga 1”

Ianis Hagi a avut un sezon productiv la Viitorul // FOTO: GSP
Ianis Hagi a avut un sezon productiv la Viitorul // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 21:22

Meciul CSU Craiova - Viitorul, din ultima etapă a play-off-ului, ar putea reprezenta ultima apariție în Liga 1 pentru Ianis Hagi, 20 de ani, care e aproape de un transfer în străinătate. Viitorul s-a impus cu 2-1 în fața lui CSU.

Anunțul a fost făcut cu puțin timp înainte de startul meciului de către Cristian Bivolaru, directorul sportiv al Viitorului: „Din păcate, eu așa cred. E ultimul meci al lui Ianis Hagi în campionatul României”, a declarat Cristian Bivolaru, la TV Digi Sport. 

Oficialul dobrogenilor nu a oferit detalii despre viitoarea destinație a lui Ianis, însă acesta nu duce lipsă de oferte. E dorit în Spania, FC Sevilla și Valencia fiind echipele tentate să ofere 5 milioane de euro pentru serviciile  lui Hagi jr. 

Ianis Hagi traversează cel mai bun său sezon din carieră. „Repatriat” la Viitorul după experiența nefericită de la Fiorentina, fiul „Regelui” a reușit 14 goluri și 7 pase decisive în 34 de meciuri jucate în toate competițiile. 

Urmărește AICI meciul dintre CSU Craiova și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
bodrin
bodrin  •  19 Mai 2019, 17:51

Ducă-se, Ianis Hagi unde o vrea tatăl său, Ghe.Hagi în preliminariile Europa League, că să dispară aceste subiecte răs-râsuflate din gazete și că să se vadă valoarea reală a ambilor!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Mai 2019, 13:35

Ati intoxicat ziarul cu "plecarea lui Ianis"! Nu vedeti ca toti cei din staff-ul de la Viitorul nu scapa nici o ocazie sa ii mai faca ceva reclama ca poate-poate se va gasi o echipa care sa il transfere? Dupa meciul de la Craiova, cand Ianis doar a faultat tot meciul si a inaltat zmeul cu o transformare de rugby, nu a iesit cu nimic in evidenta. Numai tatal sau l-a vazut ca a jucat bine dar Cicaldau i-a dat clasa! Ianis o sa ajunga sa faca naveta Viitorul-Spal si retur pentru ca in Spania poate numai o echipa recent retrogradata din liga a 2-a sa mai fie interesata de... serviciul Ianis!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Mai 2019, 10:51

Dupa un meci in care mai mult a faultat, Ianis a facut o anti propaganda fotbalului spectacol. Mai ales acea lovitura libera demna de o transformare la rugby. Ce a zis Tatal sau? Ca ar fi fost cel mai bun de pe teren! Ce sa-i faci, inima de tata asa ca fiecare "zburatoare" isi vede puiul balan!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează