FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iar titular » Pedepsit 3 meciuri, Nistor prinde primul ”11” în meciul cu Viitorul

Nistor mai are contract cu Dinamo până în vara 2018
Nistor mai are contract cu Dinamo până în vara 2018

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 00:00

Dan Nistor are șansa de a fi titular de Paști în partida cu Viitorul, decisivă pentru preliminariile Champions League.

Fotbalistul de 28 de ani a fost scos în afara primului "11" în ultimele trei meciuri de play-off, intrând doar în repriza secundă.

Decarul roș-albilor a evoluat 23 de minute cu FCSB (1-2), 34 de minute cu CFR Cluj (2-0) și 29 de minute cu Astra (2-1), însă contra trupei lui Hagi va avea oportunitatea de a fi din nou în primul "11".

Cosmin Contra a fost satisfăcut de cum și-a schimbat atitudinea Nistor și-l recompensează și pentru pasa de gol pentru Rivaldinho ce a dus luni seară la deschiderea scorului în jocul de la Giurgiu.

"Decarul" a pierdut în 2017 și banderola de căpitan, după ce Ioan Andone îi oferise această onoare imediat ce fusese adus de la Pandurii.

5goluri și 5 pase decisive a reușit Nistor pentru roș-albi în 29 de meciuri, în toate competițiile

Alte știri despre Dinamo:

Tătic a patra oară

Adrian Mutu așteaptă cu emoție astăzi să devină tătic, soția sa, Sandra, fiind programată să nască în această dimineață. Cei doi au anticipat momentele prin intermediul rețelelor de socializare și așteaptă primul băiețel al lor. Care va purta exact numele fostului internațional, Adrian. Directorul general al roș-albilor mai are trei copii din cele două căsnicii anterioare.

Contra, talisman?

Dinamo suferă de un complex în duelurile cu Viitorul pe propriul teren. "Câinii" n-au învins deloc trupa lui Hagi acasă, având doar o remiză în 6 meciuri, în rest doar eșecuri. Bucureștenii au câștigat doar la Ovidiu, de două ori, ultima dată acum un an, în aprilie 2016, când au învins cu 1-2. După, au urmat 3 egaluri și o înfrângere.

Totuși, dinamoviștii speră ca antrenorul Cosmin Contra să le poarte noroc: are 3 meciuri ca tehnician contra Viitorului, fiind neînvins, două victorii și o remiză, în prima etapă a play-off-ului.

Așteaptă actele

"Câinii" au primit semnale că vor încasa încă o jumătate de milion de euro în vară de pe urma transferului, definitiv, al lui Vali Lazăr la Al Sailiya. Cei din Qatar sunt satisfăcuți de ceea ce a arătat mijlocașul de 27 de ani de la începutul lui 2017. Clubul din Asia a plătit în iarnă 200.000 de euro pentru împrumut, acum urmează să achite restul. Lazăr are două goluri în 9 meciuri pentru Al Sailiya.

Control de la MI

Chiar dacă Nicolae Badea şi Clubul Sportiv Dinamo au ajuns la un acord de principiu astfel ca arena din șos. Ştefan cel Mare să intre în programul pentru Euro 2020, lucrurile nu sunt deloc limpezi.

"De două săptămâni, în bază a început o inspecţie a Corpului de control al Ministerului de Interne. Verifică documente, construcţiile finalizate sau nu. Nimeni nu ştie cât va dura acest control", au dezvăluit surse autorizate.

Tot acest demers întârzie finalizarea documentaţiei pentru predarea amplasamentului către Compania Naţională de Investiţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
reddogsv
reddogsv  •  14 Aprilie 2017, 12:45
Postat de ionutstv pe 14 Aprilie 2017, 11:27

Sa speram ca Dinamo face macar un egal si ne pune titlul pe tava.

Stai linistit pustiule pt ca luati pe mere dati pe pere. Va ardem in meciul direct... Din nou. Daca nu eram obositi dupa 120 min si prelungiri cu CSU nu ne batea fcsb nici daca jucam 2 zile non stop. Cu tot cu rusandzi, hategani si kovacsi o sa o luati pin cavitatea bucala. Paste fericita *** ratacita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  14 Aprilie 2017, 11:27

Sa speram ca Dinamo face macar un egal si ne pune titlul pe tava.

andrei.f
andrei.f  •  14 Aprilie 2017, 10:47

De data aceasta *** va juca pentru Steaua. Meciul va fi nul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează