FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iarăşi "Zorro" » Golubovici e nevoit să poarte din nou o apărătoare pentru faţă

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 00:00

Sezonul horror al lui Bojan Golubovici în tricoul Stelei continuă. Cu randament tinzând către zero pe teren, atacantul adus în vară după ce s-a despărţit de Poli Iaşi e nevoit să suporte şi accidentări grave.

În derby-ul cu Dinamo a suferit o lovitură extrem de dură fix în zona în care, în urmă cu 3 luni, încasase un cot din partea lui Fernandinho, în urma căruia a avut fracturat osul zigomatic al pometelui.

Acum, medicii l-au anunţat pe Bojan că dacă vrea să mai joace în acest final de an e obligatoriu să poarte o mască de protecţie. Aşa cum a făcut-o inclusiv după cotul brazilianul lui City. Atunci a fost operat şi după o pauză de o lună a revenit pe teren, însă purtând o mască. Evoluţiile lui, în ciuda unui gol marcat, au fost chiar mai slabe decât până la accidentare.

"Llullaku e interesant"

Atacantul albanez al celor de la Gaz Metan Mediaş a ajuns la 16 goluri în 19 etape de Liga 1 şi a intrat în atenţia Stelei. Nu doar Becali îl doreşte, ci şi antrenorul vicecampioanei. "Llullaku este un jucător interesant. El joacă pe banda stângă. Noi acolo am cumpărat doi jucători foarte importanţi, pe De Amorim şi Tănase, care au costat aproape 2,5 milioane de euro. S-au făcut investiţii pentru poziţia respectivă. O să vedem, în funcţie de ce vom avea nevoie, în funcţie de disponibilitatea patronului de a investi. Dar nu putem spune că Llullaku nu e interesant. În momentul în care marchează 16 goluri în 19 etape are calităţi", a declarat Reghecampf la TV sportro.

Ironic cu Dinamo

Reghecampf a comentat ieri situaţia în care a ajuns echipa pe care o antrenează, aceea de a avea în jur de numai 1.000 de spectatori la ultimul meci, cel cu Pandurii. "Când au fost 60 de spectatori la meciurile lui Dinamo, de ce nu s-a mai vorbit atât, de ce nu s-a mai făcut atâta caz?! Când vom rezolva problema cu cei de la CSA, vom avea din nou mulţi suporteri", a declarat "principalul" roş-albaştrilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
iosif_vs
iosif_vs  •  07 Decembrie 2016, 09:44

Imbecililor, e firesc ca evolutiile lui sa fie CHIAR mai slabe dupa accidentare :)) Problema e de ce juca atat de slab inainte, cand era apt 100%

arsenie_b
arsenie_b  •  07 Decembrie 2016, 09:42

Iarasi Zero.. ce sa faci, cand ai asa jucatori in lot..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close