FOTBAL  »  Superliga  »  

Iaşiul, fără atacanţi!

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Niciunul dintre cei trei atacanţi pe care gruparea din Copou îi are în lot, Cristea, Bîlbă şi Pălimaru nu au participat la antrenamentul de marţi seară, primul după meciul cu UTA (4-1), toţi acuzînd probleme medicale. Incert în vederea partidei de sîmbătă, cu FC Vaslui, este şi slovenul Bersnjak. Altfel, Onuţ, plecat în Serbia la tratament, şi Ilie, suspendat, vor lipsi sigur în meciul cu galben-verzii.

"Va fi greu la Vaslui şi avem de luat şi o revanşă după înfrângerea din toamnă, suferită în Copou. Tot ce sper este să mai pot recupera dintre jucătorii indisponibili, pentru a trimite pe teren o formulă apropiată de cea ideală. Probabil nu voi putea niciodată să aliniez cel mai bun 11, fiindcă de fiecare dată se loveşte unul, se accidentează altul! Avem nevoie de puncte de la toate cele 5 partide pe care le mai avem de disputat. Meciul cu Vasluiul este un prilej excelent de a ne mai îmbunătăţi situaţia de la adevăr", a comentat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  17 Aprilie 2008, 11:07

Poli bate Vasluiul!

 •  16 Aprilie 2008, 19:49

ce mm tot minti?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează