FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - OŢELUL GALAŢI 1-1

Iaşiul se scufundă spre Liga a II-a

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

La primul meci pe bancă al lui Dumitriu Dumitriu ieşenii nu au reuşit decît un egal cu Oţelul şi au rămas la 3 puncte de salvare

Pentru a rămîne în plutonul echipelor cu şanse reale de evitare a retrogradării, Poli era obligată să scape de lapsusul avut în ultimele 7 etape de substantivul "victorie". În acest scop Ţiţi Dumitriu a picurat un dram de încredere peste reţeta preparată de Petre Grigoraş, noul antrenor al Iaşiului a păstrat distribuţia şi formula tactică utilizate de Grig. Măsura s-a dovedit insuficientă, gazdele rămînînd în prima repriză în groapa plină cu trac şi stîngăcii care le-au tras în subsolul clasamentului. Drept urmare, rezultatul de la pauză, parafat de Ochiroşii (30), nu a mirat pe nimeni.

Pauza a coborît şi Oţelul sub limita mediocrităţii, astfel încît puţinele raze de fotbal din prima repriză au dispărut. Ieşenii au salvat un punct datorită imprudenţei lui Sergiu Costin, care l-a faultat pe Badea în careu, iar atacantul a transformat lovitura de pedeapsă. Ieşenii reuşesc să ia primul punct după  trei etape, dar ratează şansa de a se apropia de Internaţional, aflată la 3 puncte distanţă pe ultimul loc salvator.

"Presaţi de clasament am pornit cu frîna de mînă trasă. După pauză am prins curaj, schimbările au dinamizat jocul şi chiar puteam să  cîştigăm. Am o presimţire că o sa iasă bine"
Dumitru Dumitriu, antrenor Poli Iaşi

"La pauză puteam să avem 3-0 fiindcă am dominat, dar sînt mulţumit pentru că nu am pierdut"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

"Jocul a fost slab şi am rămas surprins de prestaţia modestă a Iaşiului. Punctul obţinut ne permite să sperăm la locul 8 sau chiar mai sus"
Marius Stan, director general Oţelul

- Fanii din Copou i-au reproşat lui Marius Stan că nu le-a dat meciul ieşenilor: "Ai mîncat o pîine albă la Iaşi şi acum ne bagi în B! Pentru ce vă trebuia punctul ăsta?!". "Nu sîntem la piaţă!", a replicat Stan.
- Dumitru Dumitriu şi-a stabilt staff-ul tehnic. Secunzi vor fi Narcis Ciocîrlan, Ioan Cîmpeanu şi Cezar Honceriu, foştii colaboratori ai lui Ionuţ Popa cînd antrena în Copou.
- Partida de ieri a fost urmărită din tribune şi de finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu.
- Pentru că intrarea a fost gratuită, 8.000 de ieşeni au umplut tribunele. În Copou au fost prezenţi şi 50 de fani ai Oţelului.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  20 Aprilie 2010, 16:42
Postat de pe 19 Aprilie 2010, 21:43

Voua pentru ce va trebuia punctul ala cand ati tras pentru Vaslui si nu ne-ati lasat sa mergem in Uefa, se tavalea pe jos marele vostru antrenor Popa de la o punga de seminte...acum s-a intors roata, imi pare rau ca nu ati luat bataie ar fi fost razbunarea completa..Fortza Otelul

i-mi pare rau ca nu am batut la iasi ca sa fim siguri case duc in B. FORZA OTELUL !

 •  19 Aprilie 2010, 21:43

Voua pentru ce va trebuia punctul ala cand ati tras pentru Vaslui si nu ne-ati lasat sa mergem in Uefa, se tavalea pe jos marele vostru antrenor Popa de la o punga de seminte...acum s-a intors roata, imi pare rau ca nu ati luat bataie ar fi fost razbunarea completa..Fortza Otelul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează