FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Iau Capitala cu asalt » Peste o mie de fani olteni vor veni la meciul cu Steaua

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 00:00

Arena Națională prinde viață, și asta cu ajutorul suporterilor alb-albaștri, care au anunțat că vor crea o atmosferă de derby la partida cu Steaua de mâine.

Oficialii Științei au solicitat mai bine de o mie de bilete pe care le-au comercializat în ultima săptămână în Craiova, acțiuni la care au participat și mai mulți jucători ai echipei.

"Bate inima Sudului! Mai puternic ca niciodată. Pentru că Știința înseamnă credință și pasiune. Este din nou sus, tot mai sus și nu avem cale de întors. De la an la an vom fi mai puternici. Ne obligă istoria, tradiția, faptul că suntem deschizători de drumuri în fotbalul românesc. Vom câștiga în fiecare duminică pentru că voi faceți diferența! Împreună suntem o forță, suntem indestructibili și am declanșat, oficial, bătălia pentru podiumul Ligii 1" este mesajul oficialilor craioveni pentru propriii ultrași.

Tichetele s-au epuizat în câteva zile, iar fanii au mai cerut clubului un supliment, pe care l-au și primit din partea steliștilor. Noile bilete pentru suporterii alb-albaștri vor fi disponibile spre comercializare duminică, de la ora 10:00, la casele Arenei Naționale dinspre Bld. Pierre de Coubertin.

"Suporterii noștri pot face diferența. Adică prezența lor poate compensa experiența adversarului și echilibra astfel balanța de forțe din teren. Ați observat că pe teren propriu suntem invincibili, și acest lucru se datorează în mare măsură spectatorilor. E adevărat că în proporție de 90% jocul se tranșează pe teren, dar acel 10% pe care-l dă tribuna poate fi de multe ori decisiv. Faptul că se anunță un număr mare de susținători reprezintă o apreciere a jocului constant bun și spectaculos al echipei. Universitatea are cei mai fierbinți și mai fini cunoscători suporteri din țară", spune Gigi Mulțescu.

Plecarea autocarelor cu ultrași olteni către Capitală e programată mâine, la ora 14:00, din fața stadionului "Ion Oblemenco".

"Va fi fantastic să avem mai mulți ultrași în tribune decât ei, ne mobilizează scandările galeriei. Vom lupta pentru suporteri, vrem să-i vedem fericiți la final"
Alex Băluță, mijlocaș CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1209031362494583
Ovidiu Filip  •  02 Octombrie 2016, 01:51

Toti ne am platit biletul si transportul...clubul nu este implicat in deplasarea asta!!! vreau sa zic si eu 3 chestii: 1.Bucurestiul jumatate reprezinta moldovenii(deci laso cum e si tovarasul Ceausescu in legatura cu oltenii adusi,adica laso moarta prietene ca vb aiurea) 2.Voi jucati cu o clona(fara sa stiti istoria acestui club ),dar voi CE SUNTETI ca nu prea ne dam seama!!! 3.3000 de olteni sunt la fiecare meci pe un stadion de 4000 de locuri,iar voi jucati pe N.A. si veniti cate 1000 peste cap la un stadion de 45000!!! Cei mai buni sa castige lasati voi istoria Craiovei si veniti sa va incurajati pe ai vostri!

alenb
alenb  •  01 Octombrie 2016, 14:13

Ei fani.. de fapt sunt votantii pesedeului adusi cu autocare, 50 lei si un sandvis, aia o sa uite pe teren si nici n-o sa stie care e Craiolguta care e FCSB. Daca aceasta echipa ar fi avut fani, ar fi umplut macar pe jumate cele 5.000 de locuri ale stadionul extensiv.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Octombrie 2016, 12:51

clonna cs u,care stiinta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează