FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK,GSP

Iau cu asalt Arena Națională! Fanii CSU Craiova vin în număr mare la meciul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 15:17

FCSB și CSU Craiova se vor duela duminică, de la ora 21:00, într-unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV.

După ce-au umplut până la refuz stadionul din Severin la meciul cu AC Milan, fanii olteni și-au anunțat prezența masivă și pe Arena Națională.

"Continuăm duminică #BătăliaPentruPodium!" este motto-ul cu care oficialii din Bănie îi cheamă la meciul de duminică seară, de pe Arena Națională, pe fanii celor de la CSU Craiova. Suporterii oltenilor au anunțat că vor lua cu asalt cel mai mare stadion al țării.

"Venim cel puțin 1.500 de suporteri de la Craiova, plus câteva sute din București! Vrem să fim cea mai mare galerie care vine din provincie la un meci împotriva  FCSB-ului", spun fanii "leilor".

Biletele destinate oaspeților vor fi disponibile, începând de astăzi, la magazinul mobil situat în Piața Mihai Viteazul din Craiova. Programul de funcționare a magazinului va fi 10:00-17:00.

Ultrașii alb-albaștri vor avea ocazia să achiziționeze tichete și duminică, la București, de la casa de bilete special amenajată lângă poarta de intrare a peluzei 1, intrarea dinspre bd. Pierre de Coubertin, de la ora 12:00 și până la startul meciului. Prețul unui bilet va fi de 5 lei. 

"Ne așteaptă un meci dificil la București pentru că știm foarte bine valoarea adversarului. Pentru noi, cel mai important meci e cel cu Steaua, nu mă interesează acum revanșa cu Milan. De luni o să ne focalizăm pe jocul din Italia" Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

Deplasare la 25 de lei

Suporterii din Bănie care vor să facă deplasarea în Capitală trebuie să plătească 25 de lei pentru transport (dus-întors). Plecarea autocarelor e programată duminică, ora 15:00, din parcarea Sălii Polivalente. "Fanii care agreează această oportunitate de transport trebuie să se prezinte la sediul agenției StarTours, situat pe Calea Unirii nr. 30, Craiova, pentru a achiziționa voucherul de transport", se anunță pe site-ul oficial al clubului. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
tinn
tinn  •  29 Iulie 2017, 18:49
Postat de blatistu49 pe 29 Iulie 2017, 15:36

le face zile negre TUDOR trimisde comando penalty marca fcsb din afara careului se preface crestin cinstitul

minte manelist de hater ai

fan_stiinta
fan_stiinta  •  29 Iulie 2017, 18:31

FORZA STIINTA!!!!!! Club Sportiv Universitatea Craiova!!!

hanmocar
hanmocar  •  29 Iulie 2017, 16:51

Pe partea economică direct, ptr. toți muncitorii de la jsp in frunte cu varanu', dacă nu sa facem economie că sa nu mai dăm bani la femei !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează