FOTBAL  »  Superliga  »  TURNEUL VEDETELOR

Ibrahim Dossey nu a fost uitat de brașoveni

Articol de - Publicat miercuri, 24 decembrie 2008 00:00

La cea de-a IV-a ediție a ”Turneului Vedetelor”, organizată la Sala Sporturilor din Brașov, începînd cu duminică, se va ține un moment de reculegere pentru fostul portar al Brașovului.

De asemenea, cel mai bun portar al turneului va fi premiat cu Trofeul ” Ibrahim Dossey”. La Brașov vor sosi în acest sfîrșit de săptămînă jucători ca Mirel Rădoi, Bogdan Mara, Adrian Neaga, Gabi Tamaș și Cosmin Bodea.

Dossey a decedat în dimineața zilei de 9 decembrie. Acesta a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Fusese mutat de două zile de la Spitalul Universitar la Bagdasar-Arseni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  24 Decembrie 2008, 20:25

R.I.P. -Iba Dossey nu conteaza ce culoare purta tricoul care la imbracat !!!Pacat !!!Viatza merge inainte . Forza Steaua !!!jiji la gurita !

 •  24 Decembrie 2008, 19:19

Astea sunt gesturi de oameni adevarati de oameni care sunt tot mai rari in cacata asta de tara unde golanii sunt la putere

 •  24 Decembrie 2008, 18:32

Mare om ,mare caracter, pacat de el. Si mai ales rusine Rapidului. E echipa care l-a ingropat pe Dossey. Putea deveni cel mai mare portar din Liga I, dar tigani din Giulesti l-au dus in groapa. Respect Dossey. Am zis!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează