FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Idol killer » Marius Niculae va juca în premieră împotriva echipei sale de suflet

Niculae a marcat nouă goluri în acest sezon
Niculae a marcat nouă goluri în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 20:57

Atacantul de 31 de ani nu va celebra un gol în poarta roş-albilor.

Marius Niculae este omul care a contribuit decisiv la ultima victorie a "cîinilor" în dauna Vasluiului (4-1) în toamna lui 2009. Atunci, "Săgeată" a marcat de 3 ori! Mîine seară va fi principalul duşman al roş-albilor, iar Marius va fi în postura inedită de a fi adversarul dinamoviştilor: "Este un meci special pentru mine, nu credeam că voi fi vreodată în această situaţie".

Fotbalistul a evitat să facă prea multe comentarii înainte de meci - "s-ar interpreta în fel şi chip" -, dar apropiaţii săi susţin că Niculae ar fi dorit să evite un asemenea duel. "Este "cîine roşu" de mic, a promis că nu va juca niciodată împotriva lui Dinamo în tricoul altei echipe din România, dar acţionarii l-au împins să plece din Ştefan cel Mare. Colegii de la Vaslui i-au prezis că sigur va da gol în poarta lui Dinamo, iar el a spus că nu se va bucura, nu va celebra golul, din respect pentru fani şi în amintirea bunului său prieten, Cătălin Hîldan", au dezvăluit prietenii jucătorului.

L-a ajutat pe Hizo
Fost căpitan al roş-albilor, Marius a contribuit la pregătirea meciului de către Viorel Hizo, mai ales că a jucat alături de viitorii săi adversari şi ştie şi cum pregăteşte Bonetti partidele. Referitor la primirea pe care i-o pregătesc fanii "cîinilor", "Săgeată" nu-şi face griji.

"Ştie că suporterii nu vor reacţiona negativ împotriva lui, el îi va aplauda. Probabil îl vor chema la salut, iar Marius nu le va întoarce spatele", apreciază apropiaţii atacantului.

Flancul drept este avariat
Roş-albii au probleme mari de efectiv în perspectiva meciului cu galben-verzii. În afara lui Boubacar, suspendat, Edgar Alvarez şi Strătilă nu vor face parte din lot, din cauza accidentărilor. Laurenţiu Rus are dureri musculare care nu-i permit să se pregătească normal, iar Steliano Filip s-a accidentat şi el. Cristi Pulhac a început de ieri să se antreneze normal, după ce-a părăsit derby-ul lovit la şold, dar încă nu se ştie dacă va fi folosit din primul minut.

1,35 este cota la publicbet că vasluienii vor marca în poarta "cîinilor"

Alţi idoli în Ştefan cel Mare care au marcat împotriva "cîinilor"
Ionel Dănciulescu: 8 goluri
Jean Vlădoiu: 8 goluri
Claudiu Niculescu: 5 goluri
Florin Bratu: 1 gol
Adrian Mihalcea: 1 gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
pexibaniaz
pexibaniaz  •  10 Noiembrie 2012, 14:42

Asta derby. Nu ce a fost etapa trecuta. :))

subiectiv777
subiectiv777  •  10 Noiembrie 2012, 11:38

Forza Ţărănoaia! Forza Nicuale!

geobull8213
geobull8213  •  09 Noiembrie 2012, 13:31

AI SANGE ALB-ROSU, DAR AI SI FAMILIE, NU AI TRADAT, AI FOST INDEPARTAT, FA-TI MESERIA DAR SA NU JIGNESTI, FII FAYR PLAY SI VEI RAMANE MEREU IDOLUL NOSTRU; HAI DINAMO ,RESPECT MARIUS !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close